Napravljena baza svih yugioh karata

Od sada možete pretraživati i pregledati sve yugioh larte ikada izdate na Yugioh Planetu! Samo ukucajte: karte.yugioh-planet.net ili kliknite na naslov “karte” u izborniku. Baza trenutno broji preko 10.000 yugioh karata ikada izdate. Ovo je tek početak, sada kada imamo bazu karata možemo ju koristiti za neke naprednije funkcije kao što su to primjerice slaganje deck listi ili slično. 

Kako vam se čini? Koji su vam komentari ili možda ideje što bi moglo biti dalje? 🙂

Napminjemo, riječ je o “beti”. Javite nam sve moguće pogreške!

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

6 misli o “Napravljena baza svih yugioh karata

 1. Ovo je super ^^
  Samo bi stavio mogućnost da se može skočiti s recimo 7. stranice odmah na recimo 19. stranicu.
  I još bi moglo dobro biti one napredije opcije traženja kao na dn-u, većina zna o čemu pričam, ali je i ovako dobro 😀
  Slaganje decklista je također ok, pomalo liče opet kažem dn-u no ovdje su pregledniji efekti karata 😉
  Svaka čast onom koji je ovo napravio, ja sam bacio like.

 2. Ovo je druga najpotrebnija stvar na ovom site, ali imamo mi i potrebitijih stvari. Npr. trebalo bi staviti opciju sa cijenama karata kako bi igrači u HRVATSKOJ mogli vidjeti vrijednost svojih karata u KUNAMA i kako bi se ti podaci s vremenom mijenjali ovisno o stvarnim kretanjima cijena.
  🙂

 3. Ne ne i ne, bilo je već rasprava o tome ali je propalo. Prvo zato jer se cijene prečesto mjenjaju, drugo, kome bi se to dalo održavati, treće, ljudi različito cijene iste karte, četvrto već imas stranica koje to rade, a to šta ne znaš preračunavati u kune nije moj problem. Peto, nebi više bilo ripanja, bez čega bi ygo svijet bio znatno osiromašem. Naučite cijene karata, a ne da se posije žalite što vam nije bio pošten tread/buy/sell. Dosta razloga?

 4. Postoji search za karte ako se traži nešto posebno. U planu nam je dodati još mogućnosti za pretraživanje. Samo nabacajte ideje. 😀

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.