Najave za Zagreb

U subotu 18.1.2020. igraonica za YuGiOh se zatvara u 14 h. S obzirom na okolnosti, Dragon Duel (turniri za mlađe od 15 godina) će početi s prijavama u 10:00 ujutro, dok će turnir za sve početi s prijavama u 10:15. Svi koji ne sudjeluju na ijednom od dva turnira neće smjeti biti na katu igraonice!

Od utorka 21.1.2020. mijenja se format turnira utorkom. Iako su no-meta turniri bili veliki uspjeh koji je mnogima dao priliku igrati s raznim deckovima, sve nakon nekog vremena malo zastari. Nadalje se utorkom igra po Master Rule 5 pravilima koja će za TCG postati važeća 1.4.2020.
Vjerujemo da će ovaj rani susret s novim pravilima pomoći igračima da se lakše pripreme za budući format u kojem će biti igrani razni veliki turniri – među ostalima Spring Challenge 2020, kao i državno prvenstvo Hrvatske 2020. Turniri će se igrati po ban listi važećoj na dan turnira – ako do utorka dobijemo novu ban listu, ta lista vrijedi, bez dodatnih ograničenja koja su bila prisutna na no-meta utorku.

Nadamo se da vas ova promjena veseli, te da ćemo vas vidjeti u što većem broju, sa što kreativnijim deckovima – mogućnost koju Master Rule 5 otvara.

railz0

Monarchsi moraju umrijet.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.