Najava: Collectible Tins 2013, Wave 1

Svake nam godine Konami daje u ponudu Collectible Tins – metalne kutije koje sadrže boostere i korisne karte. Ove se godine oni baziraju na popularnim Dragon Rulerima pa tako imamo “crveni” i “plavi” tin. Krajem osmog mjeseca dolazi nam prvi val tinova, tj. “Blaster, Dragon Ruler of Infernos” (crveni) tin te “Tidal, Dragon Ruler of Waterfalls” (plavi) tin. Oni uz pet boostera sadrže i pet podosta dobrih karata. Tako ćemo naići  na secret rare kartu čija je slika isprintana na kutiji i četiri super rare karte koje variraju od tina do tina. Cijena ovakvih tinova inače stoji je oko 209,00 kuna. Ono što je iznimno dobra vijest, jedna od trenutno skupljih i najboljih karata izlazi u ovom tinu kao super rare karta – Black Luster Soldier – Envoy of the Beginning!

Svaki “Blaster, Dragon Ruler of Infernos” (crveni) tin sadrži:
3 “Lord of the Tachyon Galaxy” boostera
2 “Judgment of the Light” boostera
1 Blaster, Dragon Ruler of Infernos (Secret rare)
1 Brotherhood of Fire Fist – Bear (Super rare)
1 Karakuri Shogun mdl 00 “Burei” (Super rare)
1 Gagaga Cowboy (Super rare)
1 Number 40: Gimmick Puppet of Strings (Super rare)

Dok drugi, “Tidal, Dragon Ruler of Waterfalls” (plavi) tin sadrži:
3 “Lord of the Tachyon Galaxy” boostera
2 “Judgment of the Light” boostera
1 Tidal, Dragon Ruler of Waterfalls (Secret rare)
1 Brotherhood of Fire Fist – Bear (Super rare)
1 Ally of Justice Catastor (Super rare)
1 Superdreadnought Rail Cannon Gustav Max (Super rare)
1 Black Luster Soldier – Envoy of the Beginning (Super rare)

Ajmo malo proći kroz karte koje nam ovi tinovi donose. Čine se poprilično zanimljivima. Osobito Black Luster Soldier – Envoy of the Beginning. 🙂 

Blaster, Dragon Ruler of Infernos

Blastera smo imali prilike pokupiti u “Lord of the Tachyon Galaxy” boosteru kao Rare kartu. Iako je bio Rare, bilo ga je teže pronaći pa tako neki nisu imali sreće naći niti jednu kopiju u cijelom booster boxu. No, sada je zagaranitrano da ćemo ga dobiti i to kao Secret rare. Koristan je u svim deckovima koji koriste FIRE čudovišta, poput Fire King decka, zbog svog jakog napada i još jačeg efekta.

Tidal, Dragon Ruler of Infernos

Blasterovog slabijeg brata suprotnog elementa smo isto kao i Blastera mogli pronaći u “Lord of the Tachyon Galaxy” boosteru kao Rare kartu. Koristan je u deckovima koji koriste WATER čudovišta, poput Mermail decka. Level 7 je pa će Mermail igračima dobro doći pokoja kopija Tidala, i to kao Secret rare verzija karte. 

Brotherhood of Fire Fist – Bear

Medvjeda smo imali prilike pronaći još u “Cosmo Blazer” boosteru kao Ultra i Ultimate rare, a sada nam dolazi u oba tina kao Super rare. Svi igrači koji su planirali igrati Fire Fist deck, a nisu imali novca da si priušte “Brotherhood of the Fire Fist – Bear” zbog svoje internetske cijene, sada su u mogućnosti kupiti bilo koji od ova dva tina i dobit će ga sigurno, uz, naravno, ostale Promo karte i boostere. Jedna je od glavnih karata svih Fire Fist deckova zbog svojih play makeova i definitivno je dobar izbor za ovogodišnje tinove.

 Karakuri Shogun mdl 00 “Burei”

Shogun nam, iz davnog nam boostera “Startstrike Blast”, uz Catastora u drugom tinu te Synchro čudovištima iz “Judgment of the Light” najavljuje povratak Synchroa u današnje deckova. Zahtjeva jedno ili više Machine-Type čudovišta kao svoje non-Tuner materijale pa neće vidjeti toliko igre kao neki drugi Synchroi, no ako ste u mogućnosti prizvati ga, svakako ga stavite u deck zbog korisnog efekta.

 

Gagaga Cowboy

Gagaga Cowboy je svjetlo dana prvi puta ugledao u “Abyss Rising” boosteru kao Super rare, a sada ga možemo u istom tom raritetu pronaći u Blasterovom tinu. Koristi se u svakom decku koji može prizvati Rank 4 Xyz čudovište zbog svog dvojnog efekta: agrevnijeg, smanjuje napad protivničkom čudovištu i puni sebi, te onog ponešto mirnijeg, kojime nanosimo 800 bodova direktne štete protivniku, za privođenje partije kraju.

Number 40: Gimmick Puppet of Strings

Američki su igrači imali prilike nabaviti ovu kartu još prije u svom izdanju Shonen Jump magazina. Europski će igrači napokon imati mogućnost nabaviti brojku 40 i igrati je jer prije nije bila legalna za igru u Europi. Ova grdosija je korisna u svakom decku koji može lagano spustiti dva level 8 čudovišta, poput “Dark World” i “Gimmick Puppet”. Čak će i “lovci” na “Number” karte napokon moći lakše je nabaviti po razumljivoj cijeni.

 

Ally of Justice Catastor

“Ally of Justice Catastor” dolazi još s početka Synchro ere i od onda je jedan od najtraženijih Synchroa. S 2200 napada ne predstavlja neku prijetnju, no koristan je zbog svojeg efekta koji uništava bilo koje non-DARK čudovište i zbog toga je dobar protiv puno deckova.

Superdreadnought Rail Cannon Gustav Max

Gustav Max je Rank 10 Xyz čudovište za koje se isprva čini kao da nigdje nije koristan, no to nije istina. Koristan je u “Gishki OTK” deckovima jer je glavna karta tog decka, “Gishki Zielgigas”, level 10, te situacijama kada uspijemo spustiti dva level 10 čudovištima poput dvije Tragoedie.

 

Black Luster Soldier – Envoy of the Beginning

Najpoznatije “boss” čudovište Yugioha napokon nam je dostupno u tinu. Za razliku od prije, sada za popularnog “BLS”-a možemo sto posto biti sigurni da ćemo ga dobiti u kupljenom proizvodu. Dugo je godina bio zabranjen, ali s razlogom. Koristi se u svakom Chaos decku zbog svog lakog prizivanja, jakog napada i još jačeg efekta. Sada je pristupačniji široj masi ljudi koji se odluče igrati nekakav Chaos deck.

Kiryu

Hello world!

3 misli o “Najava: Collectible Tins 2013, Wave 1

  1. imam pitanje ko zna odgovor neka napise u komentar
    je li bls i dalje zabranjen kao i chaos empereor bragon

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.