Nagrađeni autori blogova za studeni!


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yugiohpl/public_html/v7/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Kao što znate, na Yugioh Planetu možete započeti svoj blog i podijeliti bilo što vas zanima sa ostalima u obliku članka, tj. blogposta. Na kraju mjeseca određujemo tri najčitanija blogposta, a njihove autore nagrađujemo boosterima! 🙂

U studenom napokon vidimo malo truda od autora! Napokon ponovo opet dijelimo sve tri nagrade! 😀 

1. mjesto: (4 boostera)
Autor: CCV
Blogpost:Dark World by CCV

2. mjesto: (3 boostera)
Autor: Otakon
BlogpostRogue Chronicles – Fortune Town by Otakon

3. mjesto: (2 boostera)
Autor:  Chaos D.A.D.
Blogpost: 
Card of the Week – Gorz the Emissary of Darkness & Tragoedia

Čestitamo pobjednicima studenog! Molimo da nam se jave na mail. U prosincu također vrijedi ova akcija – Blogajte i osvojite boostere! Nadamo se boljim i brojnijim člancima.

Ako želite započeti, pročitajte: “Što je to blog?”, “Kako započeti sa blogom” i “Odaberi stil”. Također možete pročitati savjete kako napisati dobru analizu decka ili predstavljanje karte.

wd 🙂

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

2 misli o “Nagrađeni autori blogova za studeni!

  1. Čestitam ccv-u i Otakonu na nagradama i iskreno nisam očekivao nagradu s obzirom da sam napisao samo jedan COTW, jer stvarno nisam nalazio baš vremena zbog škole i svih tih ispita i ispitivanja (svi koji idu u srednju ili na faks me razumiju, a osobito ako idu u gimnaziju)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.