Legendary Collection

Sjećate li se vi igrači, koji brojite godine na ygo sceni pomoću prstima na ruci, pred dosta godine jednog proizvoda zvanog Master Collection?

Nova – stara ideja?

Konami je recimo preuzeo tu ideju, naime; to je bio proizvod u obliku “knjige”, ali imao je samo velike debele korice sa udubljenjima za 6 boostera i 6 karata. *autorova malenkost posjeduje jedan takav proizvoda ^^*

I sada je konami izdao svoju varijantu takvog, vjerojatno sličnog, proizvoda; no on je to dignuo na jednu veću razinu i eksluzivnost za razliku od UDE-a.

Legendary Collection će sadržavati slijedeće booster edcije:
Legend of Blue-Eyes White Dragon
Metal Raiders
Spell Ruler
Pharaoh’s Servant
Dark Crisis
Invasion of ChaosMaster Collection

LOB, MRD, S(M)RL, PSV, DCR i IOC boosteri, prve četiri edicije su prve četiri edicije ikada izdane za TCG, zatim je mali skok do DCR-a i IOC-a što bi zapravo moglo značiti da je Konamiu ponestalo starijih edicije u skladištu poput LON, PGD i sl. Za razliku od UDE-a koji je izdao svoj Master Collection sa 6 prvih boostera po redu.  Izaziva malu nostalgiju zar ne? 😀

Što se tiče promo karata, one će biti slijedeće: [ultra rare]
Obelisk the Tormentor
Slifer the Sky Dragon
The Winged Dragon of Ra
Blue-Eyes White Dragon
Dark Magician
Red-Eyes B. Dragon

Eto, ovim se potezom vidi razlika između Konamia i UDE-a. UDE je inače objavio Exodia the Forbidden One, Barell Dragon, Relinquished, Thousand – Eyes Restrict, Dark Necrofear i Dark Ruler Ha-Des. Mislim da će te se složiti samnom da je ovaj Konamijev odabir ipak bolji, za ovo, ali i za ono razdoblje. Osim glavnih karata Yugia, Joya i Kaibe tu su još sva tri egipatska božanstva – Ra, Slifer i Obelisk (božanske verzije, nisu dopuštene za igru). Eto, lakog i brzog načina da se kolekcionari dočepaju božasnkih karata. Postoji mogućnost da Dark Magician, Blue-Eyes White Dragon i Red-Eyes Black Dragon budu alternativnih artova.

Toliko od toga, pratite nas na Twitteru i Facebooku 😀
Ovaj proizvod lako moguće da će osvanuti na policama Land of Magica tijekom 10. mjeseca ove godine.

wd

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.