Legacy of the Valiant: RC i SP turniri

Uskoro u prodaju dolazi nova edicija – Legacy of the Valiant (LVAL), a uskoro igrači će imati priliku igrati sa LVAL kartama i osvojiti boostere na svojim turnirima! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći dobiti LVAL booster.

Release Celebration Turniri

Igrači plate 55 kn na upadu i pritom dobe 1 booster LVAL i promo kartu Sylvan Bladefender. Turnir igraju s svojim deckom, te na kraju turnira se otvaraju dodatni boosteri LVAL i Astral Packovi, te pickaju karte prema poretku, kao i na regularnom turniru, te pobjednik dobiva playmat.
Dodatno, igrač može platiti 30 kn umjesto 55 kn, no tada prilikom prijave ne dobiva LVAL booster i promo kartu, te na kraju turnira ne može osvojiti playmat (u tom slučaju playmat ide prvom igraču po poretku koji je je platio 55 kn prilikom prijave).

Sneak Preview Turniri:

Igrači prilikom prijave plate 160 kn i za to dobiju 5 boostera LVAL i promo kartu Sylvan Bladefender. Otvore tih 5 boostera i od karata iz njih slože deck s kojim igraju. Sve karte koje su otvorili ostaju njima. Moraju igrati s tim kartama koje su otvorili; ne smiju se mijenati s drugim igračima i tako složiti deck za ovaj turnir (poslije turnira se naravno mogu mijenjati). Na kraju turnira pobjednik dobiva playmat. Te na kraju turnira kao na normalnom turniru se pickaju karte prema poretku iz dodatnih boostera LVAL i Astral Pack boostera.

Raspored turnira (turniri će se održati na mjestu i u vrijeme regularnih lokalnih turnira):

 • Petrinja – Release Celebration – Subota 1.2.2014
 • Split – Release Celebration – Subota 1.2.2014
 • Rijeka – Sneak Preview – Subota 1.2.2014
 • Pula – Release Celebration – Nedjelja 2.2.2014
 • Daruvar – Sneak Preview – Nedjelja 2.2.2014
 • Zagreb
  • – Release Celebration za mlađe od 13 godina – Subota 1.2.2014 – 10h
  • – Release Celebration za sve – Subota 1.2.2014 – 14h
  • – Sneak Preview za sve – Subota 1.2.2014 – 14h

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

10 misli o “Legacy of the Valiant: RC i SP turniri

 1. Mislim da je vrijeme da nam se konačno kaže TOČAN datum objave poretka Master lige.

 2. Bojim se da je redakcija ostala bez nagrada te se na kraju neće dijeliti nagrade. Ako tako bude, spremamo tužbu za preko 150 hrvatskih igrača.

 3. vrijeme je da netko napise nesto o novim competitivnim deckovima (sylvan ili bilo koji drugi).

 4. @Synchro – napiši ti. Nitko ne brani ostalima da pišu blogove za site, dapače, bilo bi dobro kada bi više igrača pisalo.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.