Kraj Dueling Networka?

Jučer su na mnogim Yu-Gi-Oh stranicama i kanalima na Youtubu došle šokatne vijesti.
Naime, radi se o najpoznatijem 3rd party online Yu-Gi-Oh duel simulatoru, Dueling Networku.
Neko odvjetničko društvo tvrdi da djeluje u ime “Nihon Ad Systems” (NAS), kompanije za licenciranje i animacijsku produkciju, koja trenutno upravlja mnogim pravima Yu-Gi-Oh serijala. Podnijeli su naredbu za naglu obustavu aktivnosti Dueling Networka.
Prema glavnom administratoru Dueling Networka, stranici je bilo naređeno da uklone sve slikovne materijale vezane uz Yu-Gi-Oh trading card game i anime serijal.

sds

Trenutno nema dokaza koji impliciraju bilo kakvu umiješanost u ime Konamia.
Najviše se postavlja pitanje zašto se to samo tako iznenadno dogodilo? Počelo se pričati da je to vjerojatno zato što Konami planira izbaciti  multiplatformsku Yu-Gi-Oh kartašku igru, pa u namjeri da smanje konkurenciju. Because KOMONEY$$$.

~Stay Tuned

3 komentara

  1. A ne, nema Konami veze s ovime 😀 Vjerojatno su puštani DN da razvija svoje rješenje dok je njima to odgovaralo. DN nema licencu već je to radio out of fun, a sada Konami možda radi na svojemu rješenju kojeg može monetizirati (vidi Hearthstone). Iako, moram priznati da mi se čini blesavo ubiti jedan takav servis. Imalo bi mi više smisla da su ih “kupili” i zaposlili ekipu da rade na official rješenju.

    Vidjet ćemo gdje ovo vodi, ali gdje ima dima, ima i vatre. Možda Konami zaista radi na official online platformi.

  2. Ja mislim da je valjda zbog ažuriranja na novu razinu kao za tablete i mobitele i dodavanje 3D grafike ali možete li molim vas recite mi kako se prijaviti je pokušao sam ali mi se nije otvorio.

    1. Koliko vidim site trenutno nije aktivan.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.