Je li ovo kraj vladavine PePe-a?

Sudeći po objavi na KONAMI-evoj official stranici uskoro bi na novoj banlisti koja vjerovatno izlazi u trećem mjesecu ove godine mogli vidjeti većinu karata koje su JAKO bitne za ovaj deck. Naime KONAMI je objavio takozvanu Adjusted List-u koja se ne odnosi na lokalne evente nego samo na veće evente.Lista stupa na snagu 8.2.2016.,a na lokalnim eventima se može prihvatiti takva lista,ali ne i nužno već po dogovoru. Evo i popisa forbidden/limited karata:

Performage Plushfire – Forbidden
Performage Damage Juggler – Forbidden
Tellarknight Ptolemaeus – Forbidden
Performapal Skullcrobat Joker – Limited
Performapal Monkeyboard – Limited
Luster Pendulum, the Dracoslayer – Limited

Ako ova lista karata bude i na official banlisti,a sudeći po svemu i hoće,moje mišljenje je da je PePe deck tada potpuno mrtav.Naravno  većina igrača koja mrze PePe(a ima ih puno :P) će bit sretna radi ovoga, a neki baš i neće(zna se koji 🙂 ).Napišite u komentar što vi mislite,hoće li PePe biti potpuno mrtav ili će igrači naći način da slože deck koji će ostati u vrhu još neko vrijeme i bez ovih JAKO bitnih karata?

 

 

Jedna misao o “Je li ovo kraj vladavine PePe-a?

  1. Nema nikakve šanse da bez tih karata uspiju složiti deck jer su te karte super dobre.mislim ja sam staromodan te i dalje kopiram yugija. Imam skoro sve njegove karte i ne zanima ju me pendulumi,za razliku od mog brata koji obožava pendulume mislim sve je olakšano i više nema tog žara iako imam 13 godina još uvijek je yugi kralj!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.