Izabrani moderatori na forumu!

Početkom mjeseca na forumu je dan javni natječaj za tri mjesta moderatora. Prijave su trajale do sredine lipnja, a dao sam riječ da će izabrani biti objavljeni do kraja mjeseca lipnja. Pa eto, par minuta prije kraja mjeseca, to i činim 🙂

Moram reći kako je ovo bio jedan od najtežih odabira ikada. Vaše prijavnice mnogo su govorile o vama i zaista je neke bilo gušt čitati, ali osobito to što ste mi dali do znanja koliko zapravo kvalitetnih osoba imamo u zajednici na forumu. Hvala vam uvelike na tome.

No nažalost, ne mogu svima uslišiti želje da postanu moderatori, oni koji nisu izabrani neka se ne osjećaju uvrijeđeno ili manje vrijedno. Neki od bas rade sjajan  posao na forumu i možda je bolje da tako i ostane. Moderator nije onaj “najbolji” u zajednici već onaj koji će se truditi da zajednica bude bolja, da onima koji su bolji dođu do izražaja, a oni koji su novi da ih upute, tj. pre vrijedni ste za mjesto moderatora. 🙂

Stoga teška srca radim slijedeći odabir. Na njega je utjecala vaša prijavnica, komentari i mišljenja ostalih moderatora te vaši postovi na forumu koje sam osobno pregledao malo. Moje osobno mišljenje o vama apsolutno nije igralo ulogu, vodio sam se informacijama koje su bile pred nama. Stoga, da skratim, odluke:

Moderator za podforum:
Diskusije: OutlandSucks i JunkDestroyer
Pitanja: Traceur
Kraljevstvo sijena: prorok

Eto, sada kada znate, moderatorske ovlasti doći će vam tijekom 1.7. kao i jedan “razgovor” da se osvjestite što očekujem od vas i koje su vam dužnosti. Nadam se da me nećete posramiti odabira.

Pozivam vas da sudjelujete u raspravi na forumu

Natječaja će biti još, netko od moderatora lako bi mogao ostati bez svog mjesta ako se pokaže da svoje dužnosti ne ispunjava.

white dragon

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.