Dizajniraj kartu za Yugioh World magazin!

U Yugioh World magazinu dosada ste mogli slati svoje crteže karata koje bi zatim bile objavljene, a neke i nagrađene. Od danas, svoje dizajnove i crteže karata možete poslati u Yugioh World magazin i preko Yugioh Planeta!

Dizajniraj svoju kartu za Yugioh World magazin.

Napravite svoju kartu, nacrtaj sliku i osmislite svoju kartu do zadnjeg detalja! Svoj rad zatim možete poslati časopisu YuGiOh World i ako je dobra biti će objavljena da ju svi vide, a ako je zaista dobro osmišljena, njen autor dobiti će i nagradu!card design

Svoj rad možete poslati na adresu Menart d.o.o., Bencekoviceva 19, 10020 Zagreb s naznakom “Nacrtaj kartu”. Svaki mjesec objaviti će se najbolje karte. Ako želite, možete poslati i više od jedne karte. Ne zaboravite napisati svoje ime i prezime. Unesite sve podatke na kartu, uključujući ime karte, atribute, razinu, napadacke i obrambene bodove. Objašnjenja možete pisati na hrvatskom. I još jedno upozorenje: napišite svoju adresu! Vaše karte ne cuvamo i ne vracamo.

No od sada možete poslati im svoje kreacije karata i preko Yugioh Planeta! Ispunite ovu formu koju vidite te nezaboravite napisati svoje ime, prezime i adrese kako biste mogli dobiti nagradu.

Naš pokrovitelj Menart i svaki  mjesec nagraditi će najbolje dizajnere karata. Svaki mjesec nagrade su drukčije, ali uvijek bogate. Popis dobitnika i najuspješnijih radova objaviti će se u sljedećem broju Yugioh World časopisa i na Yugioh Planetu!

Veselimo se vašim kartama. Doznajte koje su nagrade sljedećeg mjeseca. Nadajmo se da će vaš entuzijazam i dalje ostati na visokoj razini! Olovku u ruke i idemo crtati!

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Jedna misao o “Dizajniraj kartu za Yugioh World magazin!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.