Dimension of Chaos: RC i SP turniri

Uskoro u prodaju dolazi nova edicija – Dimension of Chaos (DOCS), a uskoro će i igrači imati priliku igrati sa DOCS kartama i osvojiti boostere na svojim turnirima! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći dobiti DOCS booster.

Release Celebration Turniri

Igrači plate 55 kn na upadu i pritom dobe 1 booster DOCS i promo kartu Samurai Cavalry of Reptier. Turnir igraju s svojim deckom, te na kraju turnira se otvaraju dodatni boosteri DOCS i Astral Packovi, te pickaju karte prema poretku, kao i na regularnom turniru, te pobjednik dobiva playmat.

Dodatno, igrač može platiti 30 kn umjesto 55 kn, no tada prilikom prijave ne dobiva DOCS booster i promo kartu, te na kraju turnira ne može osvojiti playmat (u tom slučaju playmat ide prvom igraču po poretku koji je je platio 55 kn prilikom prijave).

Sneak Preview Turniri

Igrači prilikom prijave plate 160 kn i za to dobiju 5 boostera DOCS i promo kartu Samurai Cavalry of Reptier. Otvore tih 5 boostera i od karata iz njih slože deck s kojim igraju. Sve karte koje su otvorili ostaju njima. Moraju igrati s tim kartama koje su otvorili; ne smiju se mijenati s drugim igračima i tako složiti deck za ovaj turnir (poslije turnira se naravno mogu mijenjati). Na kraju turnira pobjednik dobiva playmat. Te na kraju turnira kao na normalnom turniru se pickaju karte prema poretku iz dodatnih boostera DOCS i Astral Pack boostera.

Raspored turnira (turniri će se održati na mjestu i u vrijeme regularnih lokalnih turnira):

  • Rijeka -Release Celebration – Subota 14.11.2015
  • Split – Release Celebration – Subota 14.11.2015
  • Karlovac – Release Celebration – Subota 14.11.2015
  • Osijek – Release Celebration – Subota 14.11.2015
  • Zagreb – Zagrebački Velesajam – sajam Infogamer*
    • Sneak Preview za sve – Subota 14.11.2015 – 12.00h
    • Release Celebration za sve – Subota 14.11.2015 – 14.00h

*u Zagrebu se turniri umjesto u Carta Magici održavaju na Zagrebačko Velesajmu na Infogamer sajmu; upad je isti kao i u ostalim gradovima (55 kn i 160 kn), no na upadu se dobiva 1 boostera više kako bi se pokrila cijena ulaza na Velesajam u iznosu 30 kn – više detalja ovdje

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.