Cosmo Blazer (CBLZ) Release Celebration i Sneak Preview turniri

Uskoro u prodaju dolazi nova edicija – Cosmo Blazer (CBLZ) te će igrači imati priliku igrati sa CBLZ kartama i osvojiti boostere na svojim turnirima! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći dobiti CBLZ boosteri za nagradu. Zapamtite, ovo je prije nego li stigne CBLZ u prodaju!

Release Celebration Turniri

Igrači plate 55 kn na upadu i pritom dobe 1 booster CBLZ i promo kartu Noble Arms – Caliburn. Turnir igraju s svojim deckom, te na kraju turnira se otvaraju dodatni boosteri CBLZ i Astral Packovi, te pickaju karte prema poretku, kao i na regularnom turniru, te pobjednik dobiva playmat.

Dodatno, igrač može platiti 30 kn umjesto 55 kn, no tada prilikom prijave ne dobiva CBLZ booster i promo kartu, te na kraju turnira ne može osvojiti playmat (u tom slučaju playmat ide prvom igraču po poretku koji je je platio 55 kn prilikom prijave).

Sneak Preview Turniri:

Igrači prilikom prijave plate 160 kn i za to dobiju 5 boostera CBLZ i promo kartu Noble Arms – Caliburn. Otvore tih 5 boostera i od karata iz njih slože deck s kojim igraju. Sve karte koje su otvorili ostaju njima. Moraju igrati s tim kartama koje su otvorili; ne smiju se mijenati s drugim igračima i tako složiti deck za ovaj turnir (poslije turnira se naravno mogu mijenjati). Na kraju turnira pobjednik dobiva playmat. Te na kraju turnira kao na normalnom turniru se pickaju karte prema poretku iz dodatnih boostera CBLZ i Astral Pack boostera.

Raspored turnira

(turniri će se održati na mjestu i u vrijeme regularnih lokalnih turnira):

Petrinja – Release Celebration – Subota 9.2.2013

Bjelovar – Release Celebration – Subota 9.2.2013

Split – Release Celebration – Subota 9.2.2013

Osijek – Release Celebration – Subota 9.2.2013

Đakovo – Release Celebration – Subota 9.2.2013

Karlovac – Release Celebration – Subota 9.2.2013

Varaždin – Release Celebration – Nedjelja 10.2.2013

Zagreb
Release Celebration za mlađe od 13 godina – Subota 9.2.2013 – 10h
Release Celebration za sve – Subota 9.2.2013 – 14h
Sneak Preview za sve – Subota 9.2.2013 – 14h

5 komentara

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.