Clash of Rebellions RC i SP turniri

Uskoro u prodaju dolazi nova edicija – Clash of Rebellions (CORE), a uskoro će i igrači imati priliku igrati sa CORE kartama i osvojiti boostere na svojim turnirima! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći dobiti CORE booster.

Release Celebration Turniri

Igrači plate 55 kn na upadu i pritom dobe 1 booster CORE i promo kartu Sky Dragoons of Draconia. Turnir igraju s svojim deckom, te na kraju turnira se otvaraju dodatni boosteri CORE i Astral Packovi, te pickaju karte prema poretku, kao i na regularnom turniru, te pobjednik dobiva playmat.

Dodatno, igrač može platiti 30 kn umjesto 55 kn, no tada prilikom prijave ne dobiva CORE booster i promo kartu, te na kraju turnira ne može osvojiti playmat (u tom slučaju playmat ide prvom igraču po poretku koji je je platio 55 kn prilikom prijave).

Sneak Preview Turniri:

Igrači prilikom prijave plate 160 kn i za to dobiju 5 boostera CORE i promo kartu Sky Dragoons of Draconia. Otvore tih 5 boostera i od karata iz njih slože deck s kojim igraju. Sve karte koje su otvorili ostaju njima. Moraju igrati s tim kartama koje su otvorili; ne smiju se mijenati s drugim igračima i tako složiti deck za ovaj turnir (poslije turnira se naravno mogu mijenjati). Na kraju turnira pobjednik dobiva playmat. Te na kraju turnira kao na normalnom turniru se pickaju karte prema poretku iz dodatnih boostera CORE i Astral Pack boostera.

Raspored turnira (turniri će se održati na mjestu i u vrijeme regularnih lokalnih turnira):

 • Rijeka -Release Celebration – Subota 22.8.2015
 • Split – Release Celebration – Subota 22.8.2015
 • Karlovac – Release Celebration – Subota 22.8.2015
 • Osijek – Release Celebration – Subota 22.8.2015
 • Zagreb
  • Release Celebration za sve – Subota 22.8.2015 – 14.30h
  • Sneak Preview za sve – Subota 22.8.2015 – 14.30h

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

3 misli o “Clash of Rebellions RC i SP turniri

 1. Zasto vise nema turnira za mlađe? I hoce li ih bit poslje Yugioh piramide?

 2. Pozdrav,
  turniri za mlađe se više ne održavaju jer je ponestalo interesa za njih.

  Nakon završetka prve sezone Piramide možda ponovno počnemo s njima ako bude interesa.

 3. Iz mog kvarta nas ima oko 4-5 i jos dode petero djece i moglo bi se odrzat. Samo treba rec djeci jer pol njih nezna za turnire.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.