Najava: Breakers of Shadow SP i RC turniri

Uskoro u prodaju dolazi nova edicija – Breakers of Shadow (BOSH), a uskoro će i igrači imati priliku igrati sa BOSH kartama i osvojiti boostere na svojim turnirima! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći ekskluzivno dobiti BOSH booster.

Release Celebration Turniri

Igrači plate 55 kn na upadu i pritom dobe 1 booster BOSH i promo kartu Steel Cavalry of Dinon. Turnir igraju s svojim deckom, te na kraju turnira se otvaraju dodatni boosteri BOSH i Astral Packovi, te pickaju karte prema poretku, kao i na regularnom turniru, te pobjednik dobiva playmat.
Dodatno, igrač može platiti 30 kn umjesto 55 kn, no tada prilikom prijave ne dobiva BOSH booster i promo kartu, te na kraju turnira ne može osvojiti playmat (u tom slučaju playmat ide prvom igraču po poretku koji je je platio 55 kn prilikom prijave).

Sneak Preview Turniri:

Igrači prilikom prijave plate 160 kn i za to dobiju 5 boostera BOSH i promo kartu Steel Cavalry of Dinon. Otvore tih 5 boostera i od karata iz njih slože deck s kojim igraju. Sve karte koje su otvorili ostaju njima. Moraju igrati s tim kartama koje su otvorili; ne smiju se mijenati s drugim igračima i tako složiti deck za ovaj turnir (poslije turnira se naravno mogu mijenjati). Na kraju turnira pobjednik dobiva playmat. Te na kraju turnira kao na normalnom turniru se pickaju karte prema poretku iz dodatnih boostera BOSH i Astral Pack boostera.

Raspored turnira (turniri će se održati na mjestu i u vrijeme regularnih lokalnih turnira):

  • Rijeka – Release Celebration – Subota 23.1.2016
  • Split – Release Celebration – Subota 23.1.2016
  • Karlovac – Release Celebration – Subota 23.1.2016
  • Osijek – Release Celebration – Nedjelja 24.1.2016
  • Pula – Release Celebration – Nedjelja 24.1.2016
  • Zagreb
    • Sneak Preview – Subota 16.1.2016 – 14.00h
    • Release Celebration – Subota 23.1.2016 – 14.00h

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.