Besplatan Duelingbook turnir!


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yugiohpl/public_html/v7/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

U organizaciji Carta Magice i Yugioh Planeta donosimo vam online Yugioh turnir s kojim ćete, nadamo se, lakše provesti dane u samoizolaciji. Više detalja o provedbi turnira i nagradama, koje velikodušno sponzorira Carta Magica, u nastavku – obavezno pročitajte ako namjeravate sudjelovati na turniru!

Mjesto: Duelingbook
Vrijeme: 02.-05.04.2020. 17h nadalje
Upad: 0 kn
Nagrade nakon top cuta:

 • 1. mjesto: Salamangreat playmat + 4 OTS 12 boostera
 • 2. mjesto: Zefra playmat + 2 OTS 12 boostera
 • 3. mjesto: 6 OTS 12 boostera
 • 4. mjesto: 3 OTS 12 boostera
 • 2 nasumično odabrana igrača iz TOP32, osim onih na prva 4 mjesta: 1 SOFU booster

Svaki dan će na YouTube kanalu Yugioh Planeta biti stream s komentatorima koji će gledati matcheve u svakoj rundi pomoću Duelingbook spectate opcije.

Pravila turnira

Turnir će se igrati u dva dijela: swiss i top cut. Swiss će biti organiziran u formatu koji Konami koristi za Ultimate Duelist Series (UDS) turnire. Za do 128 igrača, na turniru će biti 7 rundi swissa, nakon kojih TOP32 igrača po standingsima igraju još 4 runde swissa, te zatim ide TOP8. Swiss matchevi su best-of-3 (ono što inače igrate na turnirima, prvi do 2 duel wina pobjeđuje match). Top cut matchevi će biti igrani u best-of-5 formatu umjesto uobičajenog best-of-3. Prvi do 3 duel wina pobjeđuje match u top cutu, koji je single elimination. Disconnect (gubitak veze) u swissu se kažnjava game lossom, a u top cutu se prva dva puta rekonstruira game state koristeći replay funkciju, treći i svaki daljni disconnect u istom matchu se kažnjava.

Kako od 01.04. vrijedi Master Rule 5, igra se po MR5 pravilima (summon fusion, xyz i synchro monstera iz extra decka je legalan i u main monster zonu). Karte iz Duel Overload i Secret Slayers setova su legalne za turnir. Igra se po ban listi važećoj od 01.04.2020.

Za prijavu na turnir igrači moraju na Yugioh_zagreb@outlook.com poslati: ime i prezime na facebooku (profili s lažnim imenima nisu dozvoljeni), nickname accounta na Duelingbooku koji će koristiti za turnir, te deck listu decka koji će koristiti na turniru. Obvezan oblik deck liste je jedan screenshot main, extra i side decka sortiranog funkcijom A-Z u Duelingbook Deckbuilderu. Rok za prijavu je srijeda, 01.04.2020. u 21:00. Informacije koje predate će biti vidljive samo organizatorima turnira, te neće biti korištene izvan konteksta organizacije turnira (objavljivanje parova runde i poretka na stranicama Yugioh Planeta). Jednom predana deck lista je konačna, te više ne može biti mijenjana tokom turnira – bilo kakve izmjene decka koje odstupaju od deck liste će biti kažnjene diskvalifikacijom s turnira bez nagrada. Preporučamo da deck koji koristite za turnir na Duelingbooku imenujete na način da ga ne možete pomiješati sa sličnim deckovima koje ste složili, kako ne biste greškom uzeli krivi deck za rundu.

U planu je igrati 4 runde swissa po danu. Zbog tako složenog rasporeda, uvode se sljedeća vremenska ograničenja: Igrači će za svaku rundu imati 15 minuta od objave parova da hostaju i uđu u match na Duelingbooku. Parovi prve runde swissa za dan će biti objavljene u 17:00! Nakon isteka danih 15 minuta, igrači imaju 75 minuta da odigraju match, a mogu početi čim se nađu u matchu (dakle u teoriji možete imati 90 minuta za igru). Nakon isteka timea, primjenjuju se time pravila ista onima na turnirima irl – igra se do kraja trenutne faze duela. Kašnjenje na match nakon danih 15 minuta se kažnjava – 5 minuta = game loss, 15 minuta = match loss!

Cijeli top cut će biti odigran u jednom danu. Još jednom, igrat će se u best-of-5 formatu, što bi moglo potrajati. Kako je za dan održavanja top cuta odabrana nedjelja, s početkom u 12:00 bi trebalo biti dovoljno vremena da se sve uredno privede kraju.

Nagrade će biti moguće preuzeti osobno u Carta Magici ili od voditelja turnira u vašem gradu, kojima će biti poslane uz uobičajeni prize support koji naručuju za localse. Dva random SOFU boostera mogu osvojiti samo igrači koji su ušli u TOP32 u swissu nakon završetka 7. runde, a koji na kraju nisu plasirali u TOP4, odnosno na mjestima koja ionako osvajaju nagradu.

Raspored turnira

Četvrtak: 1. do 4. runda swissa
Petak: 5. do 7. runda swisa, na kraju dana se radi TOP32 cut-off u swissu
Subota: 8. do 11. runda swissa, samo za TOP32 igrača na standingsima, na kraju dana se radu TOP8 cut-off
Nedjelja: TOP8, TOP4, finale

Ako ste sve to pročitali, onda ste spremni prijaviti se za turnir! 😀 Nadamo se vidjeti vas u što većem broju!

railz0

Monarchsi moraju umrijet.

4 misli o “Besplatan Duelingbook turnir!

 1. Da vas pitam ovo. Kako da nabavim karte za taj turnir? Da li ću moći dobiti od vas karte ili se moram sam pobrinuti za te karte?

  1. Dragi Davore,

   Lijep pozdrav prije svega! Dueling Book je online yugioh stranica koja sluzi kao simulator za dvoboje. Na toj simulaciji dostupne su sve karte na ovome svijetu! Deck si slazete sami, te i kartanje obavljate sami!

   Nadam se da sam vam ovo malo pojasnio. Puno srece u zivotu i perite ruke!

   mAster Phoenix

 2. Jel moze link od sajta za prijavu ili je ovo sajt za prijavu, posto mi izlazi ovaj staj kad ukucas ono yugioh outlook?

 3. Može mi li plz netko objasniti kako se prijaviti na taj turnir jer ovo ne mogu skužit i ovo mi je prvi put da se prijavljujem na takav turnir

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.