Winter Cup Varaždin

Pozdrav svim čitateljima mog prvog Reporta sa turnira. Danas ću napisati Report sa Winter Cup-a u Varaždinu koji je održan 21.04.2013. Inače za one koji neznaju ovo je bio turnir na kojem su najbolji kvalificirani igrači dobivali torbe i Playmate.

Pa da počnemo. Ovaj turnir je trebao biti održan prošle nedjelje, ali su bili izbori, pa je turnir bio odgođen. Na svu sreću jer sam taj vikend bio na izletu u Sarajevu.

Budim se u 9h i javljam Luki da dođe po mene ranije zato što nisam imao nikakav Deck za turnir. Ali on ne dolazi do 1:35 pa ja i buraz krećemo bez njega. Nakon 10 minuta vožnje biciklom dolazimo do mjesnog odbora. Tamo već čekaju neki dečki, malo razgovaramo i ubrzo dolazi Luka koji nosi sve karte. Konačno mogu složiti deck. Odmah odlučujem da će to biti Chaos Dragon Deck. Zato što sam imao full deck i mislio sam da je dosta dobar. U žurbi sklapam deck. U koji sam naravno dosta toga zaboravio stavit. Na kraju sam igrao bez Tragoedia, “C”-ova, MST-ova, u Sajdu sam imao 12 karti, a u Extra Decku 13. Sve u svemu, cilj mi je bio osvojiti playmat. Na kraju se prijavljuje samo 9 igrača što je porazna brojka ako uzmete u obzir da nas par mjeseci prije bilo i po 18-19. I tako kreće prva runda.

1. Runda:  Ja (Chaos Dragon) – Luka Korpar (Six Samurai)
Kud baš u prvoj rundi on, ali laknulo mi je kad sam se sjetio da igra LSS, inače to mi je odličan matchup. Bacamo kockicu,i naravno gubim. Prvu rundu gubim jer nisam mogao povući velikog monstera, a on me prcao sa Shi-Enom i Kagemushama kao tagetima za Rykoa. Druge runde se ne sjećam, ali dobivam. U Trećoj sam ga dobio pomoću BLS-a, koji mu je banishao sve Synchro monstere. 1:0

2. Runda: Ja (Chaos Dragon) – Gregor Benčić (Agent)                                                                                            
Bacamo veliku kamenu kockicu, i opet gubim. Prvu dobivam nakon što mu spustim puni field. Drugu me ubije sa Hyperionom. Treću se polako koljemo, napravim +1 nakon što mu odigram Heavy na 2 setane. Ali imao je dobar Hand i spušta mi Leviathana i Hyperiona, gubim. 1:1

3. Runda: Ja (Chaos Dragon) – Bruno Babić (Zec)                                                                                                   Nakon 1:1 sam znao da sam vjerovatno osvojio playmat tako da nisam baš imao volje za igrati. Ali idem igrati za fun, znao sam da igrao Zec-a i da mogu protiv toga lako igrati, ako dobijem dobro. U prvoj mi je spustio Laggiu i setao 4, ja sam imao punu ruku velikih monstera i Rykoa za setat, napravim to, ali igra Cosmos i dobiva prvu. U drugoj nije dobio ništa monstera i lako ga dobivam. Treća se malo odužila zato što me je dosta namučio sa Guaibama po Rykou i Lylama u DEF-u. Ali u završnici spuštam punu ruku velikih monstera na koje nije imao odgovora. 2:1

To je to, swiss je završio. Jedan je imao 3:0 i 4 nas 2:1, a igrao se TOP 4. To znači da jedan ne ulazi u TOP. Luku program ne voli i on završava kao peti, ja sam bio četvrti. Otvaramo nagrade i ne dobijamo ništa posebno. 2 Tenkia,  Pyrorexa, i nešto random.

TOP 4: Ja (Chaos Dragon) – Gregor Benčić (Agent)                                                                                             Opet igram protiv njega. Bacamo kocku i gubim. Prvu sam ga imao, a onda mali masno top decka Krystiu sa kojom me držao par poteza, ostao je na 1100 lp-a. Summona Troopera, na mojem turnu on ima 400, a ja dobivam Rai-Oha i kao zadnja budala smotam. Ovo je bilo nešto najgore što sam ikad učinio u Yu-Gi-Ohu. Vodi me 1:0, u drugoj sam mu vidio Hand koji mu je pao, tako da mi je uvelike olakšao posao, ovu ga dobivam sa mrcinama. Treću sam napunio grave sa monsterima i spustio Mrcine i ubio ga. Idem u Finale.

FINALE: Ja (Chaos Dragon) – Anđelko Slunjski (DW)                                                                                               Već dugo nisam igrao protiv DW-a. Bacamo kocku i čudom dobivam. Prvu sam ga Pwnao sa DaDom. Drugu je nabacao RG-ove i sa time je zavozio ko lud i ubio me. Treću ga dobivam sa REDMD-om i Adreusom. Prvi sam.

Osvojio sam Winter Cup, osvajam Playmat i Torbu, koja je btw. AWESOME! haha, šalim se, šit je :D. I dobivam još Tenki i onog vatrenog. Sve u svemu,missplayao sam cjeli event koji sam igrao sa deckom složenim u par minuta. Nadam se da vam se svidio moj prvi Report.;)          

2 misli o “Winter Cup Varaždin

  1. Dobil si me na kocki inače. I mislim da je trebalo napomenut, a nisi da sam skinul sve bogove, postojeće i nepostojeće s nebesa kad sam videl kak loše igraš, kolko misplayaš, i da sam još više popizdil kad sam skužil da neko ko tak loše igra me pobjedi.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.