Teh Uber Kewl Sand Man Kitty Bird – iliti Report s LomChampsa

Eto da se i ja izjasnim o događajima 13.3.2010.

Buđenje negdje oko 6 sati ujutro, primam poziv od Six-a da gdje sam ja, vlak za 10 min kreće, a on i LordWolf me čekaju. Dižem se još uvijek pijan iz kreveta nakon sat i pol sna. Užasna vrtoglavica hvata me, bolu želudcu, te neprekidno gnjavljene starog koji me već 5 minuta čeka u autu. Dolaskom na kolodvor vidim da mi je vlak pred nosom pobjegao i idem provjeriti kad kreće slijedeći. Ok kojih 40ak minuta treba pričekat, nije bed, al mi vrtoglavica i trbobolja ne daju mira… odlučim se ići izpovračat u WC. Nakon izlijevanja duše u prekrasnu bijelu keramiku školjkolikog oblika, primjetim da me neka neobična starica cijelo vrijeme prati po kolodvoru…

Vožnja vlakom bila je ok, s obzirom na moje stanje jer putovah sa svojom brdovitom prijateljicom koja mi nije dala da spavam.

Dolazim u Zgb Gl. Kolodvor nešto prije 8 gdje me čekaju LordWolf i Six s osmjehom na licu vidjevši moje blijedo neispavano lice… molim ih da idemo pokupovat prane i pića i skoro se ponovno izrigah po Sixu kad je spomenuo šljivovicu u torbi.

Dolazimo na Velesajam i srećemo neke kolege igrače, te Fabijana kojeg smo pratili što zbog gravitacije koju stvara, što zbog uvjerenja da zna put. Ulazimo i iznenađeni smo veličinom prostora misleći da će biti „too crowded“… što je i bilo, ali sve u svemu kul.

Sjedamo pisat deck liste, posuđivat stvari i dočekivat ljude…

Dolazi Vijeko koji je već iziritiran posuđivanjem, ali treba mi njegov Dandylion, pa nakon malo nagovaranja dobijem i to.

Stiže nam WD kojem se idem predstavit jer se licem u lice do tada nismo vidjeli. Do mene stiže Robin koji dijeli sa mnom svoj „evil“ plan o radničkim pravima ili takvo što iako sam to možda samo ja to tako u glavi zamislio. Idem na WC obavit broj 2!

Zvonko govori nešto o nedozvoljenom pušenju u prostorima gdje se turnir odvijao nakon čega ga zapitam da li isto pravilo vrijedi i za pušenje cigareta, na što me mrko pogleda sa svojim konstantnim kiselim osmjehom čim mi Karlovčani uđemo u prostoriju (pusa Zvonko).

Round One:

Počinje prva runda i igram protiv Jetona koji vozi neke Zombie s LS-engine, nisam vidi JD-a pa nisam siguran radi li se o LS-Zombie, no nevažno.

1:0 za njega jer me strgao brzinom, te lošim povučenim handom svojeg protivnika – mene. Sideamo i side-am u anti LS, te s katastrofalnom srećom i mamurlukom gubim 2:0, no moram priznat da sam ga iznenadio s Kycoom koji je equipano imao Axe of Despair… removam mu mezuki-e koje je taman vratio i priznaje da ne zna s čime bi ga rušio da nije topdeckao Vortex.

Dramax doleti do mene i vuče me do WD-a kojeg počinje žicati boostere… ja samo stojim sa strane i dobijem i ja koji, te sretan povućem Yellow Baboona kojeg dajem iz samilosti Dramaxu koji se skoro rasplakao vidjevši sve te rerice 😉

Round Two:

Igram protiv nekoga… tko igra Gb-ove…

Maindeckanje 2-3 Waboku, 2-3 Roara, 2-3 Hedge guarda me jaako iziritirali jer sam mu u prvoj rundi skidao zadnjih 1000 lifea 7 turnova! 1:0 za mene. U drugoj GB zavozi i nakon izvlačenja iz crap handa kojeg mi je sudbina odredila predajem… 1:1 U trećoj nam je određen time i 3 turna do kraja… moj prvi ništa, njegov turn spušta Gyzarusa nakon što mi je počistio field i vodio u LP. Povučem Lonefire-a i explodiram samo kako to Gigavise može… 2 Synchro-a i 2 Beatsticka koji me vode do pobjede 2:1.

Robin dolazi ponovno do mene gjde imamo minimalno vremena zagnjaviti WD-a budući da sam ja zadnji završio pred početak slijedeće runde. Saznajem da je Six postao Feature Match Writter i da piše o Matchu Zrilića i Vijeke čemu se iskreno radujem. Također pronalazim WD-ovog izgubljenog sina kojeg na kraju ponosni otac nije puštao na miru.

Round Three:

Ja VS neki random klinac koji me zgazio sa Zaloogovima… neću uopće komentirat, presram me… 2:0 za njega i ostalo mu 8k life-a u drugoj /shame /shame!!!

Sjedam do Sixa koji Featurea neki random match i pričamo o šljivovici, random stuff i kako se LordWolf od sada zove Benjamin jer ga je tako Vijeko prozvao. Odlazim ovaj put ja do Dramaxa koji me s osmjehom dočekuje i odmah sletimo do WD-a koji već smišlja kako nas se riješiti random izgovorima kao… „erm ma trebaju mi ti boosteri za turnir u Rovinju koje ću ionako sam pobrat“…

Round Four:

Ja Vs. Ledenko

Moj Gigavise protiv njegovih Monarcha. Iskreno ne sjećam se koliki je rezultat bio, ali mislim da je bilo 2:0 za njega. Slijeće Monarch za Monarchom i pada mi polje i ruka dok me nejgova opresija ubija… sideanje mi nije pomoglo jer nisam povukao niti jedan Dust Tornado ili Trap Eatera. Klasični scenarij sa mnom i Ledenkom, kad dođem u zgb na turnir tako je, zašto na nekom eventu ne bi bilo isto.

Stanka:

Klasično Gnjavljenje WD-a, smišljanje suludih scenarija o njemu i njegovom sinu, razmišljanje o tome kako bi mi Zvonko trebao naručiti 10 polugolih Tajlanđanki koje bi radile sve mjesto mene, i suzdržavanje od ponovnog odlaska na WC za ponovni broj 2 nakon čega me Zvonko obavještava da broj 2 ne mogu tijekom Matcha obavit, čak ni ako judge-u predam Deck za to vrijeme. Prijetim mu homoerotičinm fantazijama gdje mi se Six pridružuje i opet iziskujemo onaj kiseli osmjeh koji toliko volimo.

WD o Dramax nešto blebeću o Forumu, gdje ih pola ljudi nije doživilo… pogotovo ja i Six koji smo pronašli nešto veliko Shiny! i crtali Dark Rabbitu reproduktivne organe.

Pizza nikako da stigne, ali na poslijetku evo je tu i uspijem užicat par krišaka da izdržim do večernjeg posjeta SC-u. Još WD-a i još boostera i povlačim Black Brutdrago, biva mi drago jer  iskazao na ovome turniru.

Kraj stanke doživim kao novi ponor jer smo Dramax i ja s identičnim score-om poslani u vanjski dio eventa, uz nogometno igralište i brdo random klinaca koji ne znam kako su se kvalali.

Round Five:

Ja vs. Neki klinac koji mislim da ima prezime slično nekom povrću.

Igra… erm… nešto… samo se sjećam The Creator Incarnate i The Creator kojeg sam nekoliko puta ukrao, zaswarmao i 2:0 za mene.

Dramax i ja obojica dobivamo, identični score sa samo jednom misli na pameti: WD i boosteri!

Nakon radnom commonica obećava nam neke ANPR boostere kojima se ja radujem, i odlazim do Sixa koji radi… ništa… Pljujemo po odluci LordWolfa da napusti turnir, odluci Zvonka da ja nemrem na WC i odluci nekoga da je Card Trooper na 1,a  ne na 3. Saznajemo za Gadgete koje voze brutalno i Feature istoga okupira Sixove misli.

Round Six:

Ne, ne igram protiv njega, ali protiv nekoga tko navodno nije igrao YGH 2 mjeseca, čita mi pola decka i ubija me 2:1 s nekakvim Chaosom… omg gledam si score koji je tada bio 2:4… 70 i neki sam i idem samo s jednom namjerom dalje… spriječiti toj još jednoj osobi bolji ranking!

Pauza je bila klasična, i otišao sam na WC obaviti broj 1…

Round Seven:

Ja protiv nekog klinca iz Zgb koji sve previše cijeli i igra GB.

Samo se sjećam konstantnih… e ovaj deck je crap, nemrem ja to igrat i njegovog kolege koji govori, ne , ne ma nije stvar u decku…

Dobivam 2:1 čini mi se sa konačnim God Handovima, u prvoj rundi spuštam u jednom turnu: Tytannial, Gigaplant, Caius, Stardust i Power Tool.

Pauza prije top 16… feature je Morphotronic našeg susjeda Bosanca koji je vozio 6:1… zapanjen sam brzinom decka i odlučnošću igrača da pobijedi svog protivnika.  Svaka čast Alenu koji je imao UberCool ogrlicu s šestostranim kockicama, simbolični pokazatelj da je Celfon key karta u decku.

Nakon swiss djela odlučili smo Six i ja ostat na prvoj jurni top 16, on feature-at, a ja sam sakupio još par slika i snimaka (koje sada vise kod WD-a, ne znam što čekamo…ccc)

Zadovoljan sam lošim rankingom, jer bi u suprotnom ili završio igrajući protiv Jerosimova… a to mi se nikako nije dalo… ili ne bi stigao jest, što mi je bio prioritet (uz odlazak na WC).

Sve u svemu kul event i evo liste koja nije vozila kako treba:

2x Gigaplant
2x Lonefire Blossom
2x Mystic Tomato
1x Sangan
1x Tytannial, Princess of Camellias
1x Nettles
1x Copy Plant
1x Gorz The Emissary of Darkness
1x Plaguespreader Zombie
1x Violet Witch
1x Level Eater
1x Caius The Shadow Monarch

1x Dandylion
3x Supervise
2x Mark of The Rose
2x Hidden Armory
2x Foolish Burial
1x Lightning Vortex
1x United We Stand
1x D.D.R. – Different Dimension Reincarnation
1x Heavy Storm
1x Giant Trunade
1x Brain Control
1x Reasoning
1x Monster Gate
1x Pot of Avarice
1x Miracle Fertilizer

2x Bottomless Trap Hole
1x Torrential Tribute
1x Call of The Haunted
1x Solemn Judgment

+ svima koji su pokupili boostere u bilo kojem obliku, isključujući sve koji su ih dobili samo pri prijavi
+ meni i Dramaxu zbog zna se čega + što Dramaxova cura može držat mačku na grudima
+ dirljivoj situaciji u obitelji „Dragon“
+ što nismo dopustili da nam se Slovenci osvete
+ Sixovoj Sljivowitz!
+ „Renesansnoj ženi“ koja nam se pridružila na Twilightu nakon turnira

– pravilu da se nemre na WC!
– mamurluku
– što više Karlovčana nije izdvojilo vremena za ovaj event

Toliko
Srdačno
Tipka između Entera i Enda
na klasičnoj tastaturi

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.