Prvi report by Steel Dragon

Današnji turnir 4.11. nije dovukao mnogo ljudi (očito su se svi smrzli, nije bilo baš toplo), bilo nas je samo šesnaest.

Deni Udorović, aka Van Helsing, plasirao se je prvi sa omjerom 4-0, a iza još nas trojica sa 3-1. ali o tome ćemo kasnije. Nažalost, kod zadnje runde smo se morali stisnuti na dva stola jer je počeo WoW turnir.
Kada smo se svi prijavili, i Daniel napravio prvi krug, počeli smo:

1. Match
Igram protiv nekog novog lika, nikad čuo, vidi se da baš nije dugo u kartanju. Igra Dinosaur, tj. tek kupljeni SD8.
1. Prvo seta 3 s/t i summona Dark Bladea. Moj potez: 6 kartu povučem Heavy Storm i maknem one setane karte. Setam D.D. Warrior Lady. Uglavnom sljedeći potez je pokupio Sakuretsu i ubio sam ga sa DDWL i Monarhima.
2. Ostao sam na punim životnim. Sve što sam trebo topdecko sam. Na kraju sam ga ubio sa Mirage Dragonom i Wildheartom.
S druge strane, white dragon koji je došao u Zagreb, mučio se s nekim likom koji igra neki Silent Swordsman deck. Izvuko se i završilo je 2-1.

2. Match
Opet igram protiv nekog novijeg lika, ali mu karte nisu loše. Očito je silno htio pobjediti.
1. Prvo sam se mučio, nisam dobio dobar hand. Kada je sve sijelo na mjesto, bez problema sam ga ubio (već se ne sjećam čime)
2. Prvo me živcirao sa Man-eater bugovima i Night Assailantom, ali kad sam povuko Monarche i Miragea dobio sam bez problema.

3. Match
Igram protiv Burazora (mislim si, sva sreća da nije Van Helsing).
1. Nekako se ubijamo, već ni neznam s čim sve ne. Pred kraj, ja sam imao 700, on 1850 lp (skinuo sam mu 1500 lp sa Ceasefireom), pozvao je Cyber Dragona i MSLV2, a ja sam u ruci imao samo Magic Cylinder. Topdeckam Reflect Boundera i setam Cylindre. On topdecka Smashing (mislim si: „Zašto uvijek?“) i makne mi Boundera. Ide napasti, ja ga pitam s kim, kaže Swordsmanom, lol.
2. Neznam ni sam što je bilo, uništio me nakon što je igrao Ring na Dona, od dobrog sam povukao samo još Sangana.

Vidim imam skor 2-1, mislim nije tako loše, nadam se barem top 5.
Kada sam išao gledati s kim igram, imao sam lagan predosjećaj s kim ću igrati. Pogodio sam, igrati ću sa white dragonom.

4. Match
Nažalost, s njim kada sam igrao i skoro uvijek me je dobio, 1. put sam ga dobio kada je igrao Zombie, a 3 puta izgubio od njegovog Eartha. Sva sreća igrao je Zombie.
1. Odmah je pozvao Vampire Lorda, ali kada sam ga se riješio, ostavio sam ga na 1700 lp, nekako se pokušao izvući, ali nije uspio (loš topdeck).
2. Već drugi potez sam bio na -7150 lp, bio mi je prosječan hand, on je super povuko (kasnije mu se osvetilo). Ali onda sam odigrao Lightening Vortex počistio sve na polju i lagano ga 3 poteza ubijao sa Sanganom. Na kraju je izgubio jer apsolutno ništa ništa nije povukao (kao što sam već rekao osvetio mu se dobar hand na početku).
U boosterima, po meni, najbolja karta koji je Daniel povukao bio je Pot of Avarice. Od ostalih Overload i Future Fusion (Ultimate), Sillva, Warlord of Dark World i Majestic Mech – Goryu (ta je završila kod mene).
Na kraju (vani) Deni je otvarao paketiće koje je dobio od Daniela. Nakon što u IOC-ima nije ništa dobro dobio, ponudio je Burazoru da kupi 4 POTD-a za 100 kn. Ovaj odbije, a Deni u drugom dobije Chimeratech Overdragona (Ultra Rare), rofl.

Top 4
1. Deni Udorović
2. Marko Burazor
3. Fran Popović
4. Krešimir Ledenko do sljedećeg puta Steel Dragon

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.