Reboot Infogamer 2016

I nakon tolikog iščekivanja, dobili smo datum za Reboot Infogamer 2016, koji će biti otvoren za posjetitelje od 8.11 do 13.11.
Ove godine prostor održavanja će se povećati na čak 5 hala, te sa dan dužim trajanjem sajma!
Naravno ovo nije jedina novost, jer stižu i posebne VIP ulaznice, koje, kako se doznaje na Reboot Infogamer 2016.
Ograničene su na samo njih 200 i te posebne ulaznice za svih 6 dana sajma pored VIP akreditacija i ubrzanog pristupa većini igrivih mjesta ove godine nudit će i ulaz u potpuno odvojen VIP lounge sa brdom VR uređaja i vrhunskog sadržaja,
ovaj put sasvim odvojene 3 VIP nagradne igre u ukupnoj vrijednosti 100.000kn te ponovno VIP gaming merchandise paket koji nećemo otkrivati prije početka sajma!” navodi reboot na svojoj Facebook stranici.
Prodaja ulaznica nije prošla onako kako je Reboot planirao, te je u jednom trenutku došlo do DDoS napada, (skraćenica za Distributed Denial-of-service attack, i označava sprječavanje pristupa računalom sustavu korištenjem mnogobrojnih raspršenih resursa koji se većinom nalaze na Internetu) ali i dalje neće povećati broj ulaznica.

Naravno i ove će se godine na infogameru naći Carta Magica, što daje dobar znak da će biti i YuGiOh turnira i vjerojatno “obuka” za nov igrače.
Što povlači pitanja, što će se igrati i hoćete li ići sa anti-meta deckom?

DODATNE INFORMACIJE

Datum održavanja:8.11-13.11.

Cijena ulaznica: VIP 250kn
one day ticket 40kn
six day ticket 90kn

Facebook stranica
Kupi ulaznice

Reboot Infogamer 2014

 

Reboot Infogamer 2015

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.