GENF Celebration turniri se odgađaju

Generation Force Celebration turniri, turniri gdje bi se po prvi puta trebao predstaviti booster, se odgađaju, OSIM U ZAGREBU. Tako da bismo mogli ovo nazvati zapravo “zašto će igrači iz Zagreba biti u prednosti na nadolazećem Summer Challengeu“. Imati će pristup najnovijim kartama što uključuje XYZ monstere, dok ćemo mi ostali morati ili igrati bez njih ili se dobro namučiti da bismo došli do njih. Raspored GENF Celebration turnira:

Zagreb, Carta Magica, 27.8. u 14h

Daruvar, Caffe-bar Saloon, 31.8. u 16

Split, Pokraj Amadeus Jeans prodavaonice, 31.8. u 11h

Varaždin, IV. Mjesni odbor, 4.9. u 14h

Osijek, Caffe bar HIR, 10.9. u 9h

Termine je moguće premjestiti u slučaju da boosteri ne stignu do organizatora

Što mislite o tome?

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

10 misli o “GENF Celebration turniri se odgađaju

  1. Što se mene tiće, netreba ih više nikada niti biti . Usto , slažem se sa gornjim komentarom , svi iz ZGa bi imali ogromnu prednost nad ostalima , što nikako nebi bilo pošteno .

  2. I ja se slažem da ovo baš nije u redu, jer će ipak igrači iz ZG-a biti u prednosti jer će imati više vremena da nabave nove Xyz monstere, ali oni su uvijek bili u prednosti što se tiče nabave karti.
    A vidim da ni ti WD nisi baš sretan.

  3. Najbolje bi bilo da se karte iz GENF-a ne smiju koristiti na Summer challenge-u. Tako bi svi imali jednake mogućnosti.

  4. da to nije oke da mi iz ZG-a imamo a ostali ne,, kome ce trebat nek se meni javi,,ja imam vec sve kaj vrijedi iz Genfa pa se lagano dog 🙂


  5. Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yugiohpl/public_html/v7/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

    @Novosel – o tome ja i pričam, igrači npr. ko ti i Zagy će do Summera imati sve vrijedne karte iz GENF-a, pod tim prvenstveno mislim na Xyz-ove tipa Roach, Leviathan, Leviair itd… da više ne nabrajam.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.