Finale lige za početnike

Konačni turnir lige za početnike će biti održan u subotu 23.11.2019. s početkom u 10 sati. Nagradni fond turnira će biti uvećan novcem skupljenim od svih turnira dosad, ali će sudjelovanje biti ograničeno na igrače koji su odigrali minimalno 2 prijašnja termina lige za početnike. To vam daje još koji vikend za ispunjenje uvjeta i osvajanje veće nagrade. Naravno, samo ako ste početnik. 🙂

Kao podsjetnik, sve o ligi je dolje:

  • Kada? Subota 10-13 h
  • Gdje? Igraonica Carta Magica u Zagrebu, Frankopanska 22
  • Upad: 5 kn
  • Nagrade na kraju: 1 booster starije edicije (u početku SOFU) na svaka 4 igrača, 1 dodatni booster za pobjednika. Na kraju turnira pobjednik osvaja booster, ostali boosteri se otvaraju, te svi igrači biraju kartu po kartu prema poreku.
  • Turnir je namijenjen POČETNICIMA, neovisno o dobi, i svim mladim igračima (<15). Voditelj ima konačnu odluku za ocjenjivanje toga tko je početnik, ali ako znate što je meta, redovno posjećujete regionalse, onda ovaj turnir nije za vas i biti ćete udaljeni iz igraonice za vrijeme trajanja turnira.
  • Format igre: Igrat će se swiss, u bo1 formatu – igra se 1 duel umjesto cijelog matcha, zbog vremenskih ograničenja. Sistem sparuje igrače jednake uspješnosti na turniru (isti broj pobjeda/poraza), čime prilagođuje jačinu protivnika svakom igraču.
  • Nagrade za redovne igrače: Na konačnom turniru lige dijele se nagrade najboljim igračima lige: 5 kn od svakog upada ide u prize fond kojim se financiraju nagrade u obliku proizvoda za konačni poredak.
  • Mentori: Iskusniji igrači mogu volontirati pomoći novim igračima naučiti pravila igre, pomoći im kroz dvoboj, objasniti osnovne strategije i slično. Za najboljeg mentora će na kraju ciklusa postojati nagrada, u obliku prijašnjih sneak peek/regionals playmata. Dodatno, mentori će imati prednost pri odabiru za poziciju suca za regionalse koji se održavaju u Zagrebu. Mentor može postati svaki igrač s dobrim poznavanjem igre, i voljom pomoći igračima koji se rijetko susreću s igrom. Osobe koje su bile diskvalificirane s turnira ili bannane iz igraonice na bilo koji vremenski period ne mogu postati mentori.
  • Učenje igre u mirnom okruženju: tko ne sudjeluje na turniru ili nije mentor NE MOŽE biti u igraonici na katu za vrijeme trajanja turnira (10-13 h).

One comment

  1. Kada se onda vraća/ pocinje nova liga za početnike nakon ove 23.11.2019.?

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.