Cover: Winter Challenge 2020

Prvi regionals godine je uspješno priveden kraju! Imali smo 93 igrača, a vjerojatno bi se pojavio i koji dodatni da škole nisu imale nastavu subotom. Tko je igrao, što se igralo i tko je odnio trofej prvoplasiranog – sve ćete naći ovdje!

Osnovne informacije o eventu ćete naći ovdje. Prijavila su se 93 igrača, što je značilo 7 rundi swiss formata s top8 play-offom, ali je organizator povećao top cut na top16, kako igrači ne bi bili obeshrabreni ranim porazom koji odmah kvari tiebreakere. Kako je to izgledalo možete vidjeti u slikama ispod.

Prije toga, samo link na playlistu svih feature matcheva. Ukupno 11 matcheva materijala, intervju s drugoplasiranim i diskusija o svim deck listama koje su toppale.

Deck breakdown svih igranih deckova!
Nismo znali spustit rolete, igrače je malo izbolo Sunce u ranijim rundama.
Feature match stol, marljivo radim. 🙂

Konačni poredak na kraju swissa izgledao je ovako, te je bilo vrijeme za top16!

Vani je mrak, broj igrača se stanjio, počinje top16!

Prostor FSBa je bio rezerviran do 9 navečer, što se poklapalo otprilike sa završetkom top8. Za top4 morali smo se preseliti u Carta Magicu, gdje je igra nastavljena. Kad sreća neće, onda stvarno neće. Jedan od finalista je morao stići na bus kući za Zadar, a kako mu je drugi finalist dobar prijatelj, složili su se odigrati finale na kasniji datum (mi smo slikali obje varijante trofeja za svrhu coveragea). To se i dogodilo, i to online, što smo naravno streamali, a cijeli stream možete pogledati ovdje! Sam match počinje na 42 minute i 15 sekundi u videu, a nakon matcha smo intervjuirali drugoplasiranog i raspravili o svim deck listama koje možete naći dolje.

Alen (1. mjesto), Dominik (2.), Lovre (4.) i Mario (3.), čestitamo!

Konačno, slijede deck liste svih igrača koji su završili u top16! Nova lista koja vrijedi od sutra privodi ovaj format kraju bez milosti, ali brojni će s veseljem i nostalgijom gledati na ovaj event i deckove koje su igrali. Nadamo se da će vam se svidjeti novi format deck listi koji ćemo odsad imati kao dio coveragea – screenshot deck liste s kartama umjesto pisani popis.

I to je sve! Vidimo se na sljedećim regionalsima!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.