Ilegalni potezi u YuGiOh 1#(Jinzo/Royal)

Pozz ljudi. Dobro došli u još jedan blog od vašeg Mastera. Nakon nekog vremena sjetih se i ja da bi trebao napisati blog za sve čitatelje Planeta, a pošto je prošlo dugo vremena od mog posljednjeg bloga želio bih to nadoknaditi sa jednom serijom blogova. Sigurno ste svi čuli za popularnu Banlistu koja se koristi kako bih se karte ograničile zbog njihovog prevelikog jačanja u igri, na 1 (Limited-Može se koristiti samo jedna kopija karte), 2 (Semi-Limited-Mogu se koristiti 2 kopije karte) ili pak 0 (Banned-Nemože se koristiti ni jedna kopija karte). 0 to jest Banned najviše ogorčava sve ljubitelje Yugioh jer više nemogu koristiti svoje omiljene karte u igri, no nakon nekog vremena Konami ih vrati u igru sa njihovom malom erratom koja prosto napravi kartu da više nista ne vrijedi(Velik primjer predstavlja popularni Dark Strike Fighter), a nekad ih i bez errate vrati u igru i učini sretne sve ljubitelje Yugioh(npr….Trishula-Dragon of the Ice Barriers). Malobrojni YuGiOh igrači neznaju da u YuGiOh osim Banliste(ograničavanje karte) postoji i ograničavanje poteza uz kojeg se rezolucija nemoze dogoditi, pa oni postaju ILEGALNI POTEZI u Yugioh. Za vas sam ja pripremio nekoliko ILEGALNIH POTEZA, a danas ću vam predstaviti jedan od njih.

JINZO-AMPLIFIER-SKILL DRAIN-ROYAL DECREE-ILEGALNI POTEZ(Illegal moves)

images

Ovaj Illegalan potez ide samo ako imaš face-down(licem prema dolje)Skill Drain, Jinzo face up, dok protivnik ima face-down Royal Decree na njegovoj strani polja. Sledeće što trebaš učiniti je equip Jinzo sa Amplifier, i dok je Amplifier equip na Jinzo samo su protivnikove Trap negirane dok ti možeš aktivirati Trap, tako da ako aktiviraš svoju Skill Drain negiraš effect Jinza čime tvoj protivnik može aktivirati Trapove, i ovde počinje ilegalan potez ako tvoj protivnik aktivira Royal Decree čime negira Skill Drain i tako Jinzo opet počinje djelovati i negirati protivnikove Trapove pa se ponovo zbog Amplifier može akivirati Skill Drain čime ona negira Jinza tako da se Royal opet aktivira čime ona negira Skill a Jinzo opet nju negira…. i tako ide stalno u krug, no kako se ovo nebi desilo Konami je ovo stavio kao ILEGALAN POTEZ, tako da aktiviranjem Royal pravite ILEGALAN POTEZ koji nije dozvoljen u Yugioh i time kršite pravila.

Ovaj ILEGALAN POTEZ je poznat kao Jinzo illegal moves, a postoji još jedan sa Jinzom  kojeg ću vam pokazati u sledećem blogu. Pozdrav do sledećeg bloga :D.

One comment

  1. Dobra tema, ali ovaj blogpost je jako loše napisan. Ima puno gramatičkih i pravopisnih pogrešaka, pogrešnih imena karata, itd.
    I ponovit ću ono što sam rekao i na još jednom članku, ban lista i forbidden & limited lista su različite i treba znat razliku.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.