XX-Saber’s The Begining

Evo nesto malo o XX-Saber’ima(izmisljeno)

                                                              Pa hajde da pocnemo od pocetka

 

Jednom davno bila je skupina ratnika predvođena Generalom Gottoms’om koji su isli prema svom domu. Na putu kuci su slucajno naisli na jedan hram po imenu Saber Vault. Usli su unutra neznajuci sto ih unutra ceka,naisli su na jednu sobu cija su vrata bila zaglavljena. Nekako su se uspijeli probiti kroz njih a u sobi su nasli Veliki Mac prevelike moci koje cak nisu bili niti svjesni General Gottoms je prisao macu i uhvatio ga.Dok ga je drzao osjetio je kako je neka cudna energija prolazila i ulazila u njegovo tijelo cak se i neki cudni stit stvorio oko njega i okolopio ga.Toga trenutka nastalo je stvorenje nadljudskih mogucnosti i moci po imenu XX-Saber Gottoms a ratnici koji su mu sluzili bili su nazvani XX-Saber’i.Oni su bili vodeca svjestska i ratnicka rasa stime su imali miran zivot jer ih nitko nije htio na padati jer oni koji su usli s njima u rat imali su strasnu sudbinu

                                                                          KRAJ

 

Ako dobijem bar tri dobra komentara pisem i drugi dio.

 

                                                                             HVALA NA CITANJU

 

 

                                                                                                                                       Raviel

9 misli o “XX-Saber’s The Begining

  1. Hmmm…Malo preisfurano…xD

    I btw,ti pises jer volis pisat ili samo zelis nagradu…Jer ako ucjenjujes sa komentarima da napises jos,onda nista od toga…;)

    Bez uvrede…

  2. nejdem ja za nagradu kira ne ucjenjujem na taj nacin ako nato ciljate volim ono pisat i te stvari al ako mislite da je zbog nagrade nemojte ni ocjenjivat e da i slike nema za to jer mi nes zastekalo na kompu pa nisam mogo stavit i da Kira ono svasta ja cujem tak da me nis nemoze uvrijedit(skoro nista)al ono hvala na komentarima al basn nisam imo puno ideja sad vi recite sta god ocete al meni netreba nagrada i nisam ni znao za nagradu i hvala na strpljenju za citanje i to ucjenjivanje da…. cekaj da promislim i da ja nisam bas neki tip osobe koja ucjenjuje ljude ni u stvarnosti za neku nagradu a ni preko interneta a ak vi to shvacate ko ucjenu krivo to shvacate jer ja ovim nisam nikog htio uvrijedit niti ucjenit jer ja sam sam klinac ono

  3. A JEBOTE ZBUNIO SI ME OVIM SVOJIM POSTOM ONO SHVACATE PA NE SHVACATE, VRTI MI SE GLAVAAAAAAAA!!!!Bez uvrede.

  4. Ovo je opet solidno, jer je jako kratko i još jedan pokušaj kopiranja Kire jer od kad je on napiso jedan takav blog svi rade neke priče u koje uključuju monstere iz ygo-a. Ja ovo recimo nisam shvatio ako ucjenu nego da ako će bit ljudi kojima se ovo sviđa pišeš još a ako ne nema smisla pisati (jesam dobro shvatio?).
    Probaj napisati nešto svoje, smisli ideju koju nitko drugi nije (to govorim svima koji imaju pvakve blogove), a ako već želiš pisati nešto ovakvo to mora biti jako dobro.

  5. Za početak.
    Blog nije nešto što se napiše u 10 minuta i što sadrži manje od 200 riječi.
    Ne možeš ovo staviti kao Blog jer je Blog članak, nešto (djelomično) dugo što ima nekakvog smisla, i najvažnije od svega, imam Početak-Kraj-Završetak ili ti Fabulu.
    Kira ima poseban stil pisanja i kod njega je to drukačije. Ne možeš napisati da je General Gottoms ušao u hram i našao mač. To nije priča, to nije Blog. Preporučujem ti da ne pišeš stalno glupave i male Blogove nego razmisli o priči, razradi ju, sjedni i uloži barem pola sata ili sat vremena truda i napiši nešto što je zanimljivo za čitat a da ima smisla i neku svojevrsnu dužinu.
    Ovo nije blog, ovo je priča za Sig na forumu.
    Pozz,
    Monarch controller

  6. Izgleda da je nekome udarila slava u glavu =) . Ako ćemo govoriti o blogu onda o nema fabulu jer nije nikakav književni oblik odnosno jest jer može se svrstati pod esej ali to je nešto drugo. Stvar je u tome da malo više toga napišeš a ne nešto reda radi nadajući se nekome boosteru i da ima barem malo smisla ti si napisao samo par redova,šturo,bez velikog truda jer ovo je na nivou nižih razreda osnove škole

  7. Nikakva slava, ja sam dosad napisao samo tri bloga..
    I, actually, zapravo većinom ovi kvalitetni Blogeri svoje Blogove svrstavaju i odvajaju Enterom čime je članak uredniji i vidi se prelazak sa jednog dijela teksta na drugi.
    Ono što ja želim reći jest da se za dobar Blog treba potruditi, ovo je nešto što je dobro za Signature na Forumu.
    Ovo je konstruktivna kritika, nadam se da ćeš idući put bolje napisati.
    Nemoj se žuriti, razmisli, razradi priču i potrudi se napisati nešto (barem djelomično) opširno i zanimljivo. 😉

  8. hvala svima D.A.D dobro si shvatio jer nema svrhe pisati ako se ljudima nesviđa i ovo mi je prvi ajmo reci prica pa je zato tako ofucano i kratko al uglavnom neradi se meni o nagradi nego volim pisati i jos jednom hvala svima na ocijenama i na komentarima i meni nije vazno jeli komentar dobar ili los nego samo mi je stalo da netko ima svoje misljenje

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.