Savršeni Exodia Deck

Exodia Deck je jedan od najpopularnijih ali ne skupljaju ga mnogi ljudi zbog bugova u njemu. No danas sam ja napiso članak o mom Exodia Decku kakvog rijetki imaju, pa krenimo. Glavni dio mog decka su Monsteri bez efekta. No zašto? zato jeri koristim kartu Hart of The Underdog (spell) koja mi omogučava da vučem karte svaki put kad vučem normal monster tako da mi je velika šansa da cu brzo dobiti Exodiu u ruci i završiti dvoboj. Koristim korisnu kartu Magical Mallet (spell) koja mi omogučava da odaberem karte u ruci vratim ih u deck i toliko karata vučem i onda se ponovo aktivira Hart of The Underdog (spell) koja mi omogučava da ponovo vucem… Koristim još dvije korisne karte a to su Allur of Darkness (spell) vucem 2 karte a da discartam izvan igre jednog darka i Dark Factory of Mass Production (spell) sto mi omogucava da uzmem 2 normal monstera iz graviarda u ruku recimo 2 dijela Exodie. I tako s tom taktikom će te sigurno u svakom dvoboju pobjediti. Jos jedna stvar mozete sva cudovista koristit Dark no onda umjesto Hart of The Underdog koristite Veil Of Darkness no to ne preporuca

6 misli o “Savršeni Exodia Deck

  1. Znači:
    1) Exodia deck (taj tip) je vrlo nestabilan-vjerujem da igras svega 5-6 spellova u decku, i masu monstera. Sansa da ces ti povuci heart je broj spellova : broj karata u decku sto je 5:40ilitiga 1:8
    2) Ako i povuces Heart, nece izdrzat duze od poteza vjerojatno,jer cu imat ili neki removal tipa MST ili nesto takvo, a ako toga trenutno nemam, spustam ti Scrap Dragona i silujem ti Heart s tim.
    3) Exodia – Najpopularnija? O_o?
    Exodia je izisla iz mode. I trenutno po mojem misljenju, a probao sam razne varijacije Exodije, najbolji je Rejuvenation Exodia FTK. A i obicni Exodia Approproate ima nekakav mali potencijal za zivot. Psychic Eoxdia sa Gusto isto valja, ali je tek u OCG-u.
    4) Po mom misljenju, ne igraj nesto ako nemas skill.
    Toliko od mene.
    LusterXD

  2. nije istina uvijek u ruci miaš ili to ili alur il magical sto ti pomogne da ponovo vuces i ja uvijek max do trečeg poteza dobim hart. Da no ako imas imalo mozga ubacis si dark briebe ili solem judgment. i da nemoj mi ti neš Exodia je još uvijek popularan no ne karta se zbog bugova ali da još je popularan. No navjerojatnije si ti covjek koj ce radje skupiti Macro monarhee protiv kojih se uvijek može igrat trap hole jelda

  3. ma exodia dack je ništa bez pot of greeda i card of safe return,koji su zabranjeni jer da nisu-revival jam i spear certin(oba jedno 2-3 puta)bi radili ovako: revival jam se “preporođuje” a spear certin – 1 u groblju 1 na polju i to je beskonačna petlja. usput,ako igraš power of chaos,prati malo dok igraš s joeijem kakav on ima exodia deck(ali jedino što u tom decku ne valja je nemogućnost vraćanja exodijine glave u ruku,backup soldier radi samo na monsterima bez efekta) umjesto toga korist pot of avarice.

  4. Underdog Exodia može i voziti, ali se igra 3 Watapona i Monster Recovery. Gusto Exodia ima FTK u 80% slučajeva kada igra prvi. Ne igraš Normal Spellove nego Quick-Play Spellove.

  5. Vidim da Six Samurai Master ne sluša Luster XD-a.
    Čovjek ti dobro govori, exodia više nije nešto, ti dobiš hart do trečeg poteza, do tada te samurai, saberi, plantovi… isiluju ko malog majmuna.
    Jednostavno se ne isplati igrati ta verzija, igraj verziju sa royal magical library, bolja je, brža, jednostavno je bolja od ove verzije.

  6. Sign na sve što je rekla ekipa iznad, nemam više ništa za dodati osim da ti blogspot i nije baš uredan za čitanje.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.