P4P tournament 2013. (Ljubljana)

Dobra veče’ svim gospođama koje vole najavit topdeck. Budući da je jučer bio P4P našao sam vremena da ukratko obrazložim kako i zašto je nekolicina naših igrača (šta me gledate?) jučer sramotno failala. Pa da otvorimo slučaj:

Subota. 4h ujutro. Spavam i u snu topdeckam. Ali nešto nije u redu. Stol na kojem se nalazim je dvoznamenkasti, a runda je zadnja. Budim se u šoku iz te nočne more, preliven znojem. Raznim permutacijama pokušavam shvatiti taj san na 100 načina, od kojih samo nekolicina ima sretan završetak. Pakiram se i krećem prema Glavnom K. Bacam ženi na blagajni zgužvanih 190kn kao znak nezadovoljstva i ljutnje jer pljačkaju nevine ljude. Penjem se na vlak kao osamdesetogodišnji starac. Noge, križa,…sve me boli. Ulazim u prvi poluprazni kupe gdje nalazim dvoje kolega iz CM. Nazovimo ih Player A i Player B, pošto će oba do kraja dana imati bolji score od mene. Steže me u trbuhu. To nije dobar znak. Odlučih malo odspavati. Naivno od mene. Noćne more su me ponovno dočekale kao brata.

Nakon X dana konačno dolazimo u Ljubljanu. Trčim do mjesta eventa kao Forrest Gump. Prijavljujem se i runda počinje.

1. Runda: (const. Vs Dragon R.)

Gubim na kocki. On počinje sa ravine, izvrti jednu consonancu, pa drugu, pa troopera… Srsly Konami!? Ne stignem ni trepnut a već ima stvoren field i 6 u handu. Enda. Otvaram solidno. Rađam plejadesa, setam sve ostalo. On mi bahato okrene ced i mst (ako nisam pobrka round 1 i 2. Valjda nisam). Ubije me next turn, psihički i fizički. Druga je bila mirror prve. Slomi me kao Šimunić vs Sulejmani.

Odlučim napraviti krug oko stolova, čisto da vidim šta drugi igraju. Mislim da je bilo više od pola zmajeva, nešto vode i pokoji wup, inf., inz., madolce…

2. Runda: (const. Vs Dragon R.)

Doživim deja’vu. Proserski handovi sa njihove strane su na vrhuncu. Histerično se smijem toj komediji. Ne vučem uopče loše, no ono šta oni rade je nehumano i protiv zakona. Klinac me sabije prije negoli sam rekao keks. 

Ironija, Jevrosimov mi nakon matcha ponudi keks.

3. Runda: (const. Vs Voda)

Otvaram polumrtvo, no nije bitno. On nezna igrati. Mispleja ko kuća. Ubijem ga samo sa kausom. Drugu vučem 1st turn soul drain. Zalockam ga u tamnicu i bacam ključ zagyju u kebab. Dobivam laganini.

4. Runda: (const. Vs Evilsw.)

Kocka me neće. On otvara sa ophion i set 4. Driblingom nekako se uspijem probiti pored toga i dobiti prvu. Drugu mi spusti 4 životinje i zatuče me. Treću vučem 2 sim-a prvi hand. Setam oba + još 3. On započne sa zekonjom. Nesreća. Sljedećih par poteza kontroliram field. Stvaram plejadesa koji ide kljucat. On mi okrene zonu na moj bounce target u standby phase, ja: SEVEN TOOLS! Muhuhu. On otpsuje. Stvaram m7 i idem za gg.

5. Runda: (const. Vs Dragon R.)

Zagy. Budući da ima bolje tiebrejkove i veće šanse za top odlučih da ću mu dati win ako bude pristojan. Svejedno odigrasmo match u stilu Yugija i Kaibe. Moralni sam pobjednik iako gubim.

Dalje sam chillao. Nije imalo smisla više igrati. Sa 2 izgubljene u startu i jazavcima koji mi ruše tiebrejkove mogu se početi pakirati.

Trejdam se/prodajem uokolo. Gledam kako Rodin napada sa veilerom i okreće ceasefire za gg. Gledam kako Zvonko ima odgovor na sve u timeu…. Aj dobro. Barem nekoga od naših da sere. Zagy stavlja kuću pod hipoteku i prodaje pola hrvata u roblje za sljedećih 10 godina u zamjenu za sixth sense…

Odosmo do McDonaldsa. Hrana, finally. Punim trbuh i skačem na zadnji vlak za Zg. Dolazim na glavni oko 21h navečer.

Ukratko o eventu:

Dobra organizacija. Definitivno puno bolja od naše. =P

Printer koji radi.

Pristojan odaziv igrača.

Proserski handovi igrača Dragon R. od 9-17 godina.

Nabim ja zmajeve na…

 

’till next time.

Token out.

2 komentara

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.