O chaos dragon decku(kako složiti i igrati)

Zdravo svima!

Danas ću pisati općenito o chaos dragon decku.Kao što možete i pretpostaviti ja imam chaos dragon deck.Gotovo svi mogu sastaviti bolji chaos dragon deck tako što kupe 3 structure decka ”Dragons Collide”.Tamo ćete dobiti osnovne karte za deck(Lightpulsar dragona,Red-eyes darkness metal dragona itd.), ali nisu to sve karte koje idu u deck.

Uglavnom ostatak karata koje idu u deck možete pribaviti i ”Gold seriesa 4-Pyramids Edition”.Tamo se nalaze ”Black Luster Solider-Envoy of Beginning” i ”Five-Headed Dragon”.

Sada ću objasniti kako se igra sa deckom.Znači glavni cilj je prizvati ”Red-eyes Darkness Metal Dragona” na polje u što kraćem roku(što i nije tako teško zbog njegovog efekta).Lightpulsar se može prizvati i iz ruke i iz groblja.Iz ruke odbacite LIGHT i DARK čudovište na groblje te ga specijalno prizovete iz groblja ili removate LIGHT i DARK čudovište iz groblja i specijalno ga prizovete iz ruke.Sličan efekt ima i ”Darkflare Dragon” samo se on ne može prizvati iz groblja, ali slanjem jednog dragon-typa iz ruke i jednog iz decka removate jednu kartu iz svojeg ili protivničkog groblja(dobro protiv inzektora removate horneta ili dragonflya).Predviđeno je da iz svojeg groblja maknete ”Eclipse Wyverna”koji kad je poslan na groblje miče iz igre jedno lvl 7 ili više LIGHT ili DARK dragon-type čudovište.Kad je removan iz groblja uzimate tog dragona u ruku.

Glavna moć ovoga decka je u tome što vas više protivnik uništava to ste vi snažniji.Zato jer se cijeli deck temelji na removanju LIGHT i DARK čudovišta iz igre da bi specijalno prizvali neko jako čudovište.Sa tim deckom već u prvom potezu možete prizvati puno čudovišta.

Deck Lista:

Monsteri:

3X Red-Eyes Darkness Metal Dragon

3X Lightpulsar Dragon

3X Darkflare Dragon

3X Eclipse Wyvern

3XChaos Sorcerer

3XRyko, Lightsworn Hunter

2XLyla, Lightsworn Sorcererss

1XGalaxy-eyes Photon Dragon(nije obvezan)

1XGorz the Emissary of Darkness

1XBlack Luster Solider-Envoy of Beginning

1XPrime Material Dragon(nije obvezan)

Spell karte:

1X Charge of the Light Brigade

1-2X Solar Rechage

1X Future Fusion

1X Monster Reborn

1X Dark Hole

1X Foolish Burial

1X Gold Sarcophagus

2X Mystical Space Typhoon

Trap karte:

1X Solemn Judgment

1X Solemn Warning

1X Mirror Force

1X Botomless Trap Hole

2X Dimensional Prison

1X Dark Bribe

Extra Deck:

1-3X Five-Headed Dragon

1X Number 39:Utopia

1X Photon Strike Bounzer

Side deck je vama po volji.Preporučam shadow imprisoning mirror protiv inzektora.

I za kraj jedan savjet nemojte koristiti u decku ”Pot of Duality” ona usporava deck jer se taj potez ne može specijalno prizivati.

Komentirajte i ocijenite 😀

4 misli o “O chaos dragon decku(kako složiti i igrati)

  1. Možda da si pisao o comboima u decku, samo si preveo efekte.
    Deck lista nije baš neka, pošto se trapovi ne igraju, a u extra deck ide još dosta karata, imaš neke čudne karte u mainu, ali to je player preference.
    Ako pišeš o decku, navedi glavne karte, comboe, kako deck radi, nadam se da sam pomogao. 🙂

  2. ^ Trapovi se ne igraju, možda bi trebao pogledati deck list sa zadnjeg velikog eventa.
    3 Five-headed-a? lol. 1 je za future fusion, drugi je za Dragon’s mirror. Čemu treći?
    3x solar recharge je obavezno. Ja bih još ubacio jednu Ehren u side ili main, makar se ne obično ne igra, ali radi protiv spirit reapea i marshamllona, jer jedini način na koji ih ovaj deck može maknut je BLS ili black hole.
    Što se trapova tiče, ne postoje staplovi za ovaj deck, možda Solemn judgement i Bottomless zbog mete. Ostalo je po volji, je li to mirror ili prison nije bitno. Najbolje je bacit 2 Royal Decreea pa te boli ona stvar.
    Kad je do monstera, ja bih ubacio jednog Divine Dragon Apocralypha, DAD-a i Troopera.
    Preporučaš Shadow imprisoning mirror? Hmm, a što je sa tvojim RDMD-om, Darkflarom i Sorcererom? Negirani su!
    U extra deck bih stavio Gustav Mix za kad imaš 2 RDMD-a, da protivniku uzmeš četvrtinu životnih svaki turn.

    ”Ako pišeš o decku, navedi glavne karte, comboe, kako deck radi, nadam se da sam pomogao. :)”

  3. 0.5 / 5

    Za sada sam vidio samo jednog blogera koji je znao o čemu piše dok je pisao o Dragonima i svaka mu čast na tome . Ako već želiš napraviti kvalitetan članak , najprije se jako dobro upoznaj sa dekom koji igraš . Ja sam odustao do daljnjega od pisanja članaka , najviše zbog očajne trenutne ban liste , a o idućoj netrebam niti pričati . Dragone igram godinama i znam kako se nose sa metom i ban listama , makar u životu nisam imao full složen dek .
    Vjerujem da će biti još gomila članaka o Dragonima , ali molim vas , neka budu očaravajući , uzbudljivi … nebih volio čitati o omiljenom tipu monstera nešto što se već zna , dajte si truda 😉

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.