My Home made FTK/OTK 1#

imgres

Pozz svima,nakon duzeg vremena vratio sam se svjetu Ygo i pozelio napraviti nekoliko blogova o Otk/Ftk koji su moja ideja,pa sam ih zelio predstaviti javnosti u najboljem izgledu.Za danas sam pripremio Ftk u kojem nije potrebno napasti da bi pobjedio pa donekle potez mozemo nazvati i BURNOM.Deck koji je repetoar za danasnji Ftk je…..Gem-Knight.

Gem-Knight je nastao za vrijeme Zexal anime serijala,ali se u anime tek pojavio u Arc-V i koristila ga je Julia Krystal.Prva Gem karta je released u Duel Terminal-Vylon Descends,a najnoviji odnosno posljedni support su dobili u boosteru Clash Of Rebelion(Gem-Knight Lady-Lapis Lazuli).

Gem-Knight deck je veoma slican pocetnom Elemental-Hero decku(Avian,Clayman,Burst itd.),kao i Crystal-Beast decku po tome sto su monsteri razlicitog Atributa,a kao i kod Crystal razlicitog Type.Igra Gem-Knighta se svodi na Fusion summon koristeci najcesce normal(vanila)monstera,koji su mozemo reci i glavni dio ovog decka.Gem-Knight imaju svoje Polymerisation,-Absorb Fusion-searcha monstera i onda se moze fusion prizvati banishovanjem monstera-Briliant Fusion-koristeci ne monstere iz ruke ili gravea nego iz Main decka-i jos jedna vaznija je osnovna Gem-Knight Fusion.

To je nesto osnovno o Gem-Knightima,a sada predjimo na BURN!!!

 

Karte koje su nam potrebne za Burn su:Rescue Rabbit,Gem-Knight Lazuli,Gem-Knight Obsidian,Briliant Fusion i Gem-Knight Fusion.

8SruRxf

Prvo normalno prizovemo Rescue Rabbita i aktiviramo njegov eff,znaci banishujemo ga i mozemo prizvati 2 lv4 or lower monstera iz main deck,u ovom slucaju 2 Gem-Knight Tourmaline.

TWI3Ts9

Kao sto sam rekao na polje prizivam 2 Tourmaline.

bWrRm7Q

Poslije Rescue Rabbita,aktiviram spell kartu fusije-Briliant Fusion-koja mi omogucava special summon Gem-Knight Lady-Lapis Lazuli na polje,slanjem iz decka Gem-Knight Lapis i Gem-Knight Lazuli,cime idemo effect od Lazuli i dodajemo Lapis u ruku.

O4RlX0y

Poslije prve specialmo prizivamo i 2 lazuli pomocu Gem-Knight Fusion,a onda aktiviramo eff Gem-Knight Fusion i banishujemo Obsidiana kako bi dobili Gem-Knight Fusion u ruku.

CBAhBBJ

Nakon prizivanja sve 3 Lapis Lazuli,aktiviramo njihov eff i nanosimo stetu protivniku 2500- od svake lazuli sto je ukupno -7500 dmg,ali tu nije kraj.

wQKShEF

Posljednji potez je xyz summon Cowboya,detachovanjem jednog xyz materijala,nanosimo stetu protivniku od 800-,i tu je kraj.7500- OD lazluli i 800- od Cowboy ukupna steta je 8300- dmg.

pLuJ31H

To je sve za danas u komentar napisite kako vam se svidio FTK-BURN,sta biste zeljeli sledece da pisem,ocjenite naravno blog ali sa komentarom,Pozzz do sledeceg bloga od mrkve :D.

 

 

5 misli o “My Home made FTK/OTK 1#

  1. Sviđa mi se. “džemovi” kako ih volim zvati su jedan od mojih najdražih deckova i drago mi je da je netko napisao nešto o njima.

  2. Ovo je samo jedan od nekoliko OTK sto sam napravio napisacu ih jos ali nevjerujem da cu ih bas vise raditi sa “džemovima”kako ih ti volis zvati xD posto zelim praviti Otk u razlicitim dekovima,no tu je BL GIRL ako ja nebudem pisao nista o Gem :D.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.