Competitive Budget Deckovi: Baby Racoon

Dragi čitatelji evo mene opet sa prvim blogom u novoj godini, ovaj put tretiram jedan relativno novi deck koji ce u novom boosteru “Legacy Of The Valiant” dobiti jos supporta, radi se o Baby Raccoon Decku ili kako ga zovu u OCG-u Tanuki. No počnimo sa analizom karta, najvaznije dvije karte su naravno Baby Raccoon Pon Poko i Baby Raccoon Tan Tan.

Kada je Baby Raccoon Pon Poko normalno prizvan Specijalno prizove jednog LVL 2 Beasta iz decka u face-down defense position, dok Baby Raccoon Tan Tan kaze da kad je FLIP-an Specijalno prizove jednog LVL 2 Beasta iz decka u Face-up ATK ili DEF, inace se koristi efekt Pon Poka da se ide po Tan Tan-a a sa njim se ne ide po Pon Poka jer bi bio specijalno prizvan a u tom slucaju nema efekta. 

Evo jedne male skeme za koga je dobro prizvati s njihovim efektima
Dobri targeti za efekt Pon-Poka : Ryko,The Lightsworn Hunter , Baby Racoon Tan Tan , Nimble Momonga
Dobri Targeti za efekt Tan-Tana: Elephun,Sea Koala,Tree Otter,i ponekad Nimble Momonga

PONPOKO                     TUTEN

Nakon sta smo naborjali sve te LVL 2 Beaste odlicna adicija dekcu su i Junk Synchron ako zelite napraviti neki Synchro based deck onda je tu i Redox , Dragon Ruler Of Boulders posto su velika vecina monsera Earth a paše nam sta je LVL 7
Zato jer u adiciji decku i Green Baboon Defeder Of The Forest ,kad je Beast monster unisen mozemo platiti 1000 Life points a i specijalno ga prizvat iz ruke ili groblja.

greenbaboontributed

To bi bilo to od čudovišta koji se igraju u Main Decku pocnimo sa spell kartama.
Ako se odlucite da ne igrate redoxa onda je odlična adcija decku Solidarity , jer imate boost od 800 koji ce vam neizmjerno pomoci.
Onda su tu i odlicne karte poput field spell karte Closed Forest i Book of Tayiou, naravno igraju se i mnogo staple karta.

Sad cemo poceti sa najvaznijim dijelom decka, Extra Deck naravno ako se odlucite igrati Redoxa tu ce vam dobro doci Draccosack , Big Eye i Numbr 74. Ali najvaznija Karta je definitvno Number 64.
Nubmer 64 : Ronin Raccoon Sandayu je ko mali draccosack treba 2 LVL 2 Beasta da ga se stvori, jedanput po potezu mozemo detachat jednog materijala i Specijalno prizvat Kagemusha Token koj je i sam beast on dobije attack od najjaceg cudovista na fieldu u tom trenutku, zato su Solidarity i Closed Forest tako vazni u decku.Dok se kontrolira drugog Beast on nemoze biti unisten tako da mu je to jos jedan dodatan plus, a ako se nema solidarity ili closed forest na polju onda je odlicna karta waboku jer se sa vasim tokenom mozete zakucat u neprijateljskog monstera  i vas token prezivi. 

numba 64

Deck sam po sebi je jako zabavan rijetko ce vam se desiti da cete povuci toliki crap da nece imati nikakve niakvih sansi za nesto odigrat, naravno da ce deck jos jaci biti nakon Legacy of the Valianta a u decku dobro dodju Daigusto Phoenix i Gachi Gachi Gantetsu , sto se tice Beast Warrior LVL 2 čudovista (Wind-Up Kitten,Sea Koala,Tree Otter,Elephun itd..) mozete ih igrati koliko hoces ali nemojte da vam monster count ide preko 20 preporucujem 3 Wind-Up Kitten i 3 Momonge ali to su sve osobni gušti.

Do sljedeceg puta 
-Maslinar ide rezat masline,bok bok:)

8 misli o “Competitive Budget Deckovi: Baby Racoon

  1. nisam stavio deck listu jer svako moze sloziti ovaj deck na vise nacina sad sve zavisi kako ko preferira 😉

  2. puzic si ga probao igrati, dobijes constellare, machine i sline deckove sa ovim mi se javi 😉

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.